What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Mixalis_Tsiros

καλησπερα παιδια ειμαι αναμεσα σε αυτην την τηλεοραση στις 55 και στην NANO916NA στις 65 επειδη φοβαμαι το burn in αξιζει? και σκεφτομαι επισης την νανο στις 65 μηπως επειδη ειναι 65 μαρεσει καλυτερα στο ματι κλπ?

Username

1 Reply

Luffy_San

αν τα λεφτα δεν ειναι θεμα και απλα αγχωνεσαι για το burn in εννοειται δεν θα πας για nano916. κοιτα Sony XH9505

5 Comments

Mixalis_Tsiros

ε μεχρι τη cx μπορω να ανεβω αλλα δεν ξερω αν αξιζει σκεφτομουν και την bx τωρα σονυ μαρεσει γενικα αλλα δεν ξερω η 9096 δεν ειναι καλυτερη με 2.1 ειναι και πιο φθηνη τι διαφορες εχει εκτος το 2.1 με την 9505

Luffy_San

ε αν μπορεις μεχρι CX τοτε σε συμφερει η 9505. το 2.1 σου ειναι αχρηστο. μονο σε λιγα AAA games θα το χρησιμοποιησεις και ΑΝ. to rtings ενας αξιοπιστος σχετικα οικος αξιολογησεων βγαζει αυτες τις διαφορες αναμεσα στις δυο :

The Sony X950H is slightly better than the Sony X900H overall. The X950H has better viewing angles, reflection handling, and it delivers a better HDR experience, as it has a better HDR color gamut and it can get brighter. However, the X900H has a higher contrast ratio since it doesn't have the 'X-Wide Angle' layer and it has a lower input lag. Also, the X900H is expected to get VRR and other features related to HDMI 2.1 in a future firmware update.

Mixalis_Tsiros

Οκκ σε ευχαριστώ μια τελευταία ερώτηση γτ σε έχω ζαλίσει σκεφτομαι να παρω την cx55 μάλλον και να τη προσέχω η απόσταση που βλέπω είναι περιπου 2.90μετρα με 3 θα είναι κομπλέ λες; Ήθελα 65 αλλά δεν ξέρω μήπως κουράζει σε αυτήν την αποσταση και δεν βολευει και σκέφτηκα τη σονυ σε 65 που είναι σχετικά καλα τα λεφτά σε σχέση με την cx 65

Luffy_San

οση αποσταση και αν εχεις, οσο μεγαλη τηλεοραση και αν εχεις, το ματι συνηθιζει. Εχω την CX σε 65. ερχομενος απο 47, και μου φανηκε τεραστια και ελεγα στον εαυτο μου πω τι εκανα, και ποναγαν τα ματια. μετα απο 2 βδομαδες ξεχασα εντελως οτι την θεωρουσα μεγαλη και πλεον λεω χμ θα μπορουσα και 75. για αυτο σου λεω συνηθιζει το ματι. Αραξε. το ιδιο ισχυει και με τα κινητα και και μετα λαπτοπ. Το ματι συνηθιζει.

Mixalis_Tsiros

Οκ ευχαριστώ πολύ ξέρουμε ποτέ περιπου θα βγουν οι καινούργιες tv;

Username