Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
c.karamolegkos

παιδια καλησπερα θελω να σας κανω μια ερωτηση οποιος μπορει να με βοηθησει.εχω μια nanocell 866 και μετα απο 2 αντικαταστασεις (τωρα θα παω στη 2η) για backlight bleeding θα ζητησω λογικα πιστωση του ποσου στο καταστημα για να αγορασω μια αλλη γιατι δεν ξαναρισκαρω.διαβαζω εδω οτι αυτο το μοντελο που κοιταω παρουσιαζει θεματα με burn in και γραμμες διαφανης στο πανελ.επειδη η διαφορα θα ειναι 700 ευρω πανω και μετα θα δυσκολευτω πολυ μιας και τ καταστημα που θα γινει η πιστωση δεν εχει ενδιαμεσα μοντελα αξιζει να παρω το ρισκο ?

Benutzername

1 Antwort

george tasatzis

Εγώ την έχω 8 μήνες και δεν έχει πάθει κάτι. Άμα κάνεις νορμάλ λειτουργία δλδ όχι σε ένα κανάλι όλη μέρα δεν θα πάθει τπτ το έχουν καταπολέμηση εδώ και χρόνια το πρόβλημα του burn in, πίστεψέ με το έψαξα πολύ! Έχει και ρυθμίσεις αποφυγής στο μενού και είναι πολύ εύκολο να τις ενεργοποιήσεις. Άμα είσαι φαν της τέλειας εικόνας παρ'την δεν θα το μετανιώσεις. Είχε βγει η καλύτερη τηλεόραση του 2020 και για ταινίες και για παιχνίδια, ειδικά με τις καινούργιες κονσόλες είναι λουκούμι!

Benutzername