La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
Iliaskass

Απο την στιγμή που βγήκε η LG CX δε σταμάτησα να την ζαχαρώνω... Πόσο μάλλον την 48" !
Αλλά τώρα βλέπω τρομερές προσφορές στην LG BX η οποία έχει απλώς ένα πιο ελαφρύ επεξεργαστή και δεν είναι τόσο φωτεινή η οθόνη.. Είναι όμως τόσο μεγάλη η διαφορά στην φωτεινότητα ρε παιδιά??? Βλέπω τις συγκρίσεις και όντως φαίνεται πιο φωτεινή η εικόνα στην CX, αλλά δε παύουν να είναι και οι 2 OLED οθόνες... Που σημαίνει ότι ανέκαθεν η φωτεινότητα δε θα είναι η το δυνατό σημείο της τηλεόρασης (αυτά βλέπουν τα fanboys της Samsung και νομίζουν ότι έχουν καλές τηλεοράσεις)... Και τώρα έρχεται η G1 που θα έιναι ακόμα πιο φωτεινή... Ξέρω ότι η CX είναι πιο all around , αλλά η διαφορά είναι ένα 400αρη..

Nume de utilizator

2 Răspunsuri

Χαρης307

Για CX θα πας ξεκαθαρα...Αλλο πανελ αλλος επεξργαστης καλυτερες διαβαθμισεις μαυρων.Τωρα η cx εφτασε χιλιαρικο.

1 Comentariu

Iliaskass

Πάντα ήθελα OLED οθόνη και αυστηρά LG. Θέλω όμως μια τηλεόραση για την οικογένεια, η οποία τηλεόραση θα είναι κυριολεκτικά ανοιχτή 19 ώρες την ημέρα...
Είναι λίγο δύσκολο να έχεις τόσες ώρες ανοιχτή μια OLED... Και άσε που απο εκεί που συνήθισαν σε ΥΠΕΡ-ΦΩΤΕΙΝΟΜΕΝΗ samsung, αν θα πήγαιναν σε OLED , θα με εβριζαν... Έτσι λοιπόν πήγα στην αμέσως πιο κάτω επιλογή. FULL ARRAY οθόνη.. LCD με πανελ εξ ολοκληρου φοτειζόμενη (οι ακριβές QLED που λέει η Samsung, οι οποίες είναι απλά τραγικές)...
Κατέληξα στην LG Nano916 full array... Μου βγήκε στα 750,00 € με διάφορες προσφορές και 5ετή εγγύηση.. Έχω δει τα μαύρα των oled.. Φίλος έχει την C8 kai εκεί είδαμε σε 4Κ το 3ο επεισόδιο του 7ου κύκλου GOT σαν άρχοντες! όλοι έκλαιγαν για τα μαύρα και εμείς τους γλεντάγαμε! Έχω δει και αλλού και την νέα G1... Πραγματικά , δε βλέπω τρομερή διαφορά με την Nano916... Δεν ξέρω αν έκανα την καλύτερη αγορά ή γενικώς την αγορά που θα ήθελα για προσωπική μου χρήση, αλλά η ΝΑΝΟ 916 τσεκάρει όλα (και κάποιες επιπλέον επιλογές που ξαφνιάζομαι που δεν τις έχουν οι OLED cx-bx) τα κουτάκια...
Απίστευτη εικόνα σε 4Κ περιεχόμενο.. Και σε Full HD εδώ που τα λέμε! και κάτι μου λέει μου λέει οτι δε θα έχω θέματα με το πάνελ όπως έμφανίζουν πολλοί με τις OLED (που πιστεύω ότι υπερβάλλουν, αλλά τέσπα).

Nume de utilizator
pezoula42

Eγω παντως που εχω την LG BX μου φαινεται αρκετα ποιο φωτεινη απο την q70t που ειχα πριν..... Ειναι φοβερη!

Nume de utilizator