Εχει βγαλει και σε εσας , καμμενα ( μαυρα Pixels) περιμετρικα του πανελ ? Tripokaridos/Head-fi 01.12.2022 Experte Benutzer
οχι φιλε. Αν είσαι οντως εγγύησης πηγαινε να σου αλλάξουν το πάνελ ή καινούργια τιβί. Luffy_San 01.12.2022
Μου εχουν αλλαξει το Πανελ 2 φορες φιλε μου, Την πρωτη γιατι ειχα Burn In στους 2 πρωτους μηνες, και τωρα μου εβαλαν καινουργιο πανελ με ζελατινα μπρος και πισω. ΤΟ θεμα ειναι οτι δεν δίνουν καινουργια τιβι . Παντος το νεο πανελ ειναι ποιο φωτεινό. Tripokaridos/Head-fi 01.12.2022 Experte Benutzer
Κλαιν σου. Εγγυηση εχεις ; :P Δικο τους προβλημα. Στη θεση σου θα ζηταγα αλλη τιβι. Δεν γινεται να χαλανε ετσι τα πανελ και τα λοιπα. Κατι παιζει. Luffy_San 02.12.2022
2 Kommentare
Μου εχουν αλλαξει το Πανελ 2 φορες φιλε μου, Την πρωτη γιατι ειχα Burn In στους 2 πρωτους μηνες, και τωρα μου εβαλαν καινουργιο πανελ με ζελατινα μπρος και πισω. ΤΟ θεμα ειναι οτι δεν δίνουν καινουργια τιβι . Παντος το νεο πανελ ειναι ποιο φωτεινό.
Κλαιν σου. Εγγυηση εχεις ; :P Δικο τους προβλημα. Στη θεση σου θα ζηταγα αλλη τιβι. Δεν γινεται να χαλανε ετσι τα πανελ και τα λοιπα. Κατι παιζει.