όταν βάζω το αυτί μου στο ηχείο της τηλεόρασης Κάνει ένα θόρυβο- παράσιτο.Όταν πατάω σίγαση εξαφανίζεται.Μερικές φορές μπορώ να ακούσω σε ένα ήσυχο δωμάτιο το θόρυβο μέχρι 2 M.Έχετε παρατηρήσει τίποτα για τη δική σας;
Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs
όταν βάζω το αυτί μου στο ηχείο της τηλεόρασης Κάνει ένα θόρυβο- παράσιτο.Όταν πατάω σίγαση εξαφανίζεται.Μερικές φορές μπορώ να ακούσω σε ένα ήσυχο δωμάτιο το θόρυβο μέχρι 2 M.Έχετε παρατηρήσει τίποτα για τη δική σας;
2 Răspunsuri
Νταξει τηλεοραση ειναι δεν ειναι ακουστικα κεφαλης για να κολλησεις το κεφαλι σου πανω.
Ξεσυνδεσε οτι εχεις πανω της μηπως γυρναει παρασιτο/παρεμβολες,ακομα κ την κεραια,καντης κ ενα ρισετ κ αν συνεχιζει παρε το σερβις.Θα στην παραλαβουν πριν προλαβεις νανοιγοκλεισεις τα ματια σου.
Εχεις αλλες συσκευες κοντα, οπως πχ ασυρματο τηλεφωνο, ρουτερ? Πολλες φορες ειναι οι πηγες των προβληματων οσον αφορα παρασιτα, ηλεκτρικο "θορυβο" κτλ. Επισης αμα ειναι πολλα καλωδια κολητα δεν βοηθαει επισης. Μιλα και με το σερβις παντως γιατι αν εχουν απομακρυσμενη διαχειρηση οπως οι samsung μπορει να δουν αν υπαρχει τεχνικο προβλημα ισως.
3 Comentarii
Είχα ένα Xbox και ένα πολύμπριζο τα μετακίνησα και το πρόβλημα παραμένει μάλλον είναι θέμα Hardware. Το άσχημο επίσης είναι ότι το ανακάλυψα μετά από 5 μήνες χρήσης. Θα μιλήσω με κατάστημα για το ελάττωμα διότι θα το είχε εξαρχής μήπως γίνει αντικατάσταση.. LG και Samsung έχουν απομακρυσμένη διαχείριση με την δεύτερη να μην το υποστηρίζει στην Ελλάδα τώρα για LG θα μάθω σύντομα. Μα καλά τόσα λεφτά και δεν μπορούν να φτιάξουν μία τηλεόραση λες και είναι η πρώτη τους, από οθόνη το περιμένεις και από ηχεία σου έρχεται.. περαστικά μου...