2 μήνες απροβλημάτιστα μέχρι που μου άλλαξε το ρουτερ η nova (zyxel) και δεν συνδέεται με τίποτα. Επικοινωνήσα μαζί τους και το ρυθμισαν στα 2.4ghz αλλά πάλι δεν συνδέεται. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
2 μήνες απροβλημάτιστα μέχρι που μου άλλαξε το ρουτερ η nova (zyxel) και δεν συνδέεται με τίποτα. Επικοινωνήσα μαζί τους και το ρυθμισαν στα 2.4ghz αλλά πάλι δεν συνδέεται. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?
2 Απαντήσεις
Γεια σας, ίσως επειδή το τελευταίο ρούτερ υποστηρίζει MESH wifi6 και έχει ίδιο όνομα για 5 και 2.4 καπου γίνεται μπέρδεμα. Κάντε δοκιμή να απενεργοποιησετε το MESH και να βάλετε ξεχωριστό όνομα για 2.4 και 5.
Γεια χαρά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ομολογώ , αλλά και απο κριτίκη πάνω είδα ότι έχει θέμα με το εν λόγω ρουτερ ,τώρα σίγουρα μπορεί να υπάρχει κάποια παραμετροποίηση όσον αφορά την mac address ίσως για να γίνει η σύνδεση. Τώρα κάτι πιο απλό θα ήταν ή να πάρεις άλλο wifi ή κάποιο extender και να το συνδέσεις έτσι. Αλλά επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω και έχω και εγώ Nova αν βρώ κάποια λύση με το ίδιο wifi θα επανέλθω.