Παιδια ξερει κανεις να μου πει τα αρνητικα που εχει αυτο το κινητο??
Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs
4 Răspunsuri
...μην το αγορασεις θα το μετανιωσεις!Παρε κατι αλλο με επεξεργαστη διπυρηνο τουλαχιστον- τα προγραμματα ειναι πολυ απαιτητικα πια.
Η μπαταρία του δεν κρατάει και τόσο πολύ όταν έχεις ανοιχτό το wi-fi αλλά κατά τα άλλα είναι ένα πάρα πολύ βολικό κινητό , με τέλεια ανάλυση οθόνης , με androis 4.o4 ics (αναβαθμίζεται σε android 4.1.2 jelly bean) , είναι δίκαρτο και οι κάρτες αλλάζουν πολύ εύκολα , έχει μπροστά κάμερα vga πίσω κάμερα 5mp και led flash το οποίο είναι σχετικά δυνατό. Το μόνο αρνητικό είναι το ότι κολλάει σε ορισμένες στιγμές λόγω του μονοπύρηνου επεξεργαστη
Η μπαταρία με ανοιχτό wifi ή δεδομένα μου κρατάει 12 ώρες.Προσωπικά έχω πάρει και 2η με εξωτερικό φορτιστή.
Μεγάλο αρνητικό είναι και η εσωτερική μνήμη (1.7GB).Δε θυμάμαι πόσο χρησιμοποιεί το σύστημά του αλλά δε χωράει και πολλές εφαρμογές(πόσο μάλλον παιχνίδια!). Επίσης δε σου δίνει επιλογή για εγκατάσταση στην sd card.
Τέλος κολλάει απίστευτα!!Τόσο πολύ που μου έρχεται να το σπάσω μερικές φορές!
Κατά τ'άλλα έχει κορυφαία οθόνη για την τιμή του και ο χειρισμός των 2 sim είναι πολύ βολικός. Επίσης είναι πολύ ανθεκτικό, μου έχει πέσει πολλές φορές από ύψος 1-2 μέτρων και δεν έχει πάθει τίποτα. Μακάρι να ήταν 2πύρηνο...Θα ήταν από τα καλύτερα κινητά στην αγορά!