παιδια εγω θελω να γορασω αυτο το κινητο...διαβασα και τα σχολια σας και ειδα οτι καποια ειναι θετικα και αλλα αρνητικα...το θελω για μια απλη χρηση..να παιρνω τηλ να βγαζω φωτογραφιες και τετοια...τι να κανω??
Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта
παιδια εγω θελω να γορασω αυτο το κινητο...διαβασα και τα σχολια σας και ειδα οτι καποια ειναι θετικα και αλλα αρνητικα...το θελω για μια απλη χρηση..να παιρνω τηλ να βγαζω φωτογραφιες και τετοια...τι να κανω??
1 Отговор
Εγω θα σου προτεινα να το παρεις.Για απλη χρηση οχι μονο κανει αλλα και ακομη περισσοτερα πραγματα.
Και ειναι και δικαρτο.Δηλαδη εχεις 2 καρτες sim μεσα επομενως 2 τηλεφωνικους αριθμους.Ενταξει αυτοι που λενε αρνητικα μπορει να συκγρινουν με το Samsung Galaxy S3 i9300 .Χαιρω πολυ.Διπλη τιμη.
Μπορει να παρεις και φθηνοτερο για τη δουλεια που το θες αλλα και καλυτερο οπως το Samsung Core.
3 Коментара
απο την πρωτη στιγμη μου αρεσε το συγκεκριμενο και επελεξα αυτο..ξερω οτι μπορω να παρω και φθηνοτερο αλλα καλυτερα αυτο..παντως ευχαριστω πολυ για την αποψη σου..και που εδωσες λιγο χρονο για αυτην
Na 'σαι καλα.Καλη αγορα κι ευχομαι να το χαρεις.
ευχαριστω πολυ