Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
kalliatakis21

Θα ήθελα να μου πείτε όλες η αξιολογήσεις που γίνονται είναι για το fut η για το carrier?

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Γιώργος Θεοδωράκης

Πάντως το career που παίζω εγώ είναι μια χαρά και ακόμη καλύτερο με τις προσθέσεις που έχουν κάνει. Δεν ξέρω σε ποιό level δυσκολίας παίζουν τα παιδιά, αλλά, στο Legendary και στο World Class η δυσκολία στο σκοράρισμα παραμένει ίδια. Μάλιστα έχουν προσθέσει και μία επιλογή από Legendary και πάνω που αν την ανοίξεις ζορίζει ακόμη περισσότερο.

Η άμυνα έχει δυσκολέψει είναι αλήθεια. Θέλει μεγάλη προσοχή στα μαρκαρίσματα μέσα στην περιοχή καθώς τα πέναλτι δίνονται για πλάκα. Εκείνο που έχει αλλάξει όμως έντονα -και ίσως αυτό να ενοχλεί κάποιους- είναι ο ρυθμός του παιχνιδιού. Έχει γίνει πιο αργός, και, κατ' επέκταση, όταν αμύνεσαι, οι παίκτες δεν τρέχουν με χίλια πάνω στους αντίπαλους. Για εμένα είναι καλύτερο γιατί το θέμα με την ταχύτητα, στο normal speed, είχε γίνει εξωπραγματικό. Τώρα είναι πιο ρεαλιστικό το παιχνίδι. Ίσως για όσους ξενερώνουν, η επιλογή "fast" στο speed να τους βοηθήσει.

tip. αν παίζεις career manager και διαλέξεις μικρή ομάδα με χαμηλό μπάτζετ (π.χ. 3η Αγγλίας), στην επιλογή για τις διαπραγματεύσεις, αν επιλέξεις strict αντί για loose δεν πρόκειται να σταυρώσεις δανεικό παίκτη της προκοπής ούτε με μέσο τον πρόεδρο της ΕΑ... Λεφτά για μεταγραφές δεν θα έχεις και από δανεικούς... πατάτες! Βέβαια είναι πιο ρεαλιστικό έτσι και ανεβάζει τον δείκτη δυσκολίας. Επιπλέον, στην αρχή, σου δίνει την επιλογή για έξτρα χρήματα στο μπάτζετ... Οι επιλογές αυτές δεν αλλάζουν μετά.

καλή μπαλίτσα! :)

2 Σχόλια

kalliatakis21

Ευχαριστώ για την απάντηση Παίζω fifa από το 2008 και πάντα καριέρα ποτέ online Στο 20 έπαιζα στο legendary με manual control βοηθάει να γίνει πιο ρεαλιστικό και μου αρέσει ξεκινάω πάντα με μικρή ομάδα όχι μεσαία και πάντα slow καθώς μου αρέσει να χτίζω από την άμυνα με ποσοστό κατοχής γύρω στο 55-60% Απλά ρωτάω γιατί τα σχόλια που κάνουν πολλοί λογικά αναφέρονται στο online κομμάτι και δεν το γράφουν

Γιώργος Θεοδωράκης

Το αγόρασα πριν 15 ημέρες από το ηλεκτρονικό κατάστημα της κονσόλας που το είχε σε προσφορά 25 ευρώ. Με αυτά που διάβαζα δίσταζα να το πάρω (άλλωστε είχα σε εξέλιξη την 7η σεζόν με την Sunderland στο περσινό fifa!...).

Κι εγώ από το 2008 το γύρισα στο fifa από το pes. Τα τελευταία χρόνια όμως το είχαν παρακάνει με την ταχύτητα, τις γρήγορες κοφτές τρίπλες και γενικότερα με τον παράλογα γρήγορο ρυθμό που είχε το παιχνίδι (στο normal speed). Οι αλλαγές που έκαναν στο gameplay φέτος είναι, κατά τη γνώμη μου, προς το καλύτερο. Σου δίνει μεν μία εντύπωση πως κάτι έμεινε στη μέση, πως κάτι δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν, αλλά, σε καμιά περίπτωση, δεν είναι χειρότερο από πέρσι. Το gameplay είναι πιο ρεαλιστικό. Οι αντιδράσεις των παικτών επίσης. Επιπλέον έχουν προσθέσει νέες κινήσεις / ενέργειες στο ΑΙ. Μπλοκαρίσματα και κοψίματα από τους αμυντικούς που δεν υπήρχαν. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει να αφήσεις στο ΑΙ την άμυνα... θα φας της χρονιάς σου, κι όταν χειρίζεσαι εσύ τον αμυντικό το πράγμα ζορίζει... τα γνωστά δηλαδή στο Legendary συν ο πιο αργός ρυθμός που θέλει λίγο χρόνο να το συνηθίσεις.

Το Legendary, που παίζω, μου φαίνεται πιο εύκολο, μπορείς όμως να ενεργοποιήσεις το "Competitor Mode" που έχουν προσθέσει κι έρχεται στη θέση του... Φαίνεται πως αποφάσισαν να εμπλουτίσουν τα επίπεδα δυσκολίας και μάλλον δεν τους βγήκε... Στο απλό Legendary έχω μεγαλύτερη άνεση από άλλες χρονιές. Ενεργοποιώντας το "Competitor", το αντίπαλο ΑΙ μεταμορφώνεται, θυμίζοντας σε κάποια διαστήματα το περσινό Ultimate που, σε ό,τι με αφορά, ξεπερνούσε σε δυσκολία τον όποιο μαζοχισμό έχω...

Αυτό που πρέπει να διορθώσουν είναι η ευκολία που δίνονται τα πέναλτι σε βάρος σου. Το παραμικρό τάκλιν στην περιοχή, ένα ελαφρύ πάτημα στο χειριστήριο για να μαρκάρεις, έχει ρίσκο... Βλέπω μετά κάποια replay να δω τί έγινε και είναι για γέλια (ή για κλάματα)... Με τους τερματοφύλακες δεν έχω δει κάτι το τρομακτικό. Κάποιες φορές, οι αντίπαλοι τερματοφύλακες, δεν κάνουν έξοδο στα κόρνερ και τρώνε γκολ από κεφαλιά στην μικρή περιοχή... ίσως όμως να ευθύνεται η χαμηλή βαθμολογία των παικτών στην Γ' Αγγλίας (League One) που παίζω.

FUT δεν έχω παίξει καθόλου, αλλά πάντα ήτανε πιο arcade το gameplay. Ίσως γι αυτό να έχουν ξενερώσει κάποιοι φίλοι.

Πάντως, στο Career Manager, ειδικά αν δεν ενεργοποιήσεις τις ευκολίες που σου προσφέρει στην αρχή (έξτρα χρήματα στο μπάτζετ & χαλαρές διαπραγματεύσεις / "loose"), με όσα πρόσθεσαν φέτος σε αυτό το mode, θα το διασκεδάσεις ακόμη περισσότερο. Δώσανε περισσότερο βάθος και έχεις να κάνεις αρκετά παραπάνω. Ειδικά στην ανάπτυξη των παικτών, και, κατ' επέκταση, στο χτίσιμο της ομάδας. Είχαν χρόνια να εξελίξουν το Career και αυτό, για εμένα, είναι η καλύτερη έκπληξη στο φετινό Fifa.

Όνομα χρήστη