Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Γιώργος Θεοδωράκης

Μετά από ένα μήνα, παίζοντας career manager στο fifa21, πρέπει να αναθεωρήσω κάποια από αυτά που έχω γράψει. Προσπάθησαν να φτιάξουν ορισμένα νέα στοιχεία, καλές ιδέες, πλην όμως αυτό που μένει σαν εντύπωση είναι ότι άφησαν τη δουλειά στη μέση... δηλαδή, δε δουλεύουν όπως θα έπρεπε.
Καλό το εμπλουτισμένο career mode, με τις προσθέσεις που έχουν γίνει, όμως, η ουσία είναι το gameplay, το ποδόσφαιρο.... κι εδώ τα πράγματα γίνανε χειρότερα. Αν και οι παίκτες κινούνται πιο ομαλά και η γενική εικόνα είναι πιο όμορφη, το παιχνίδι έγινε πιο arcade. H σχέση που είχε πάντοτε το FIFA με το πραγματικό ποδόσφαιρο, που το είχε καθιερώσει ως football simulator, και το ξεχώριζε από τον ανταγωνισμό, δυστυχώς, απομακρύνθηκε.
Οι νέες επιλογές, "Competitor Mode", στα δύο υψηλότερα επίπεδα δυσκολίας, δεν δουλεύουν όπως το διαφημίζουν, δηλαδή ως προσομείωση του παιχνιδιού κορυφαίων παικτών fifa... απλά οι παίκτες της CPU ομάδας, ανεξαρτήτου ποιότητας, τριπλάρουν ασταμάτητα, πράγμα εξωπραγματικό και κουραστικό. Το χειρότερο είναι πως με αυτή την αλλαγή χάλασαν το gameplay, τουλάχιστον, στο Legendary που παίζω εγώ. Είναι λίγο τσίρκο η κατάσταση.
Τέλος πάντων, έκατσα και ρύθμισα τα sliders για να φτιάξει κάπως το πράγμα... κυρίως με τους τερματοφύλακες και την κακή άμυνα. Ανέβασα το GK Ability στο 72 τόσο στο USER όσο και για την CPU... Επίσης ανέβασα το Marking, στο 65 για τον USER και στο 63 για τη CPU. Κάπως έφτιαξαν τα πράγματα, αν και πρέπει να προσέχει κανείς διότι: 1) τα αμυντικά χαφ δεν γυρίζουν από μόνα τους στην άμυνα, και, 2) η CPU, φέτος, παίζει με κάθετες μπαλιές πίσω από τους αμυντικούς οι οποίοι δεν καλύπτουν αν δεν το κάνεις εσύ. Έχω ρυθμίσει και τα υπόλοιπα sliders αλλά αυτά είναι θέμα γούστου. Τα δύο παραπάνω όμως διορθώνουν κάπως το χάλι με τις κακές άμυνες. Δεν μετάνιωσα που το αγόρασα. Όμως χαίρομαι που δεν το αγόρασα με την κυκλοφορία του όταν κόστιζε 60-70 ευρώ...
Ζητώ συγγνώμη αν το προηγούμενο post μου μπέρδεψε κάποιους.

Όνομα χρήστη