За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
chrigame

Καλημερα στην παρεα,ειμαι και εγω εδω και 2 μερεσ κατοχος ευτυχης θα ελεγα του νοτε2,πραγματι ειναι εκπληκτικο οπως γραφουν και οι φιλοι πιο πανω,εχω 2 αποριες ομως μου γραφει αναβαθμιση λογισμικου,το εχει κανει καποιος?και με τι αποτελεσματα?καλυτερα?και δευτερον επειδη του εχω βαλει καρτα μνημησ οι εφαρμογες πωσ μεταφερονται?ειχα μοτορολα ντιφαι και εκει τις μετεφερα με το απ σιντικαρτ στο νοτε δεν δουλευει ομως,αυτα απο εμενα,ααα οποιος θελει να το παρει και κολλαει με το μεγεθος του αυτο συνηθιζεται σχεδον αμεσως και μετα τα υπολοιπα σου φαινονται μικρα,σας ευχαριστω για τον χρονο σας.

Потребителско име

2 Отговора

kasmeri42

Για της εφαρμογές στη καρτα εγω βρηκα στο play store το appmgr III εχει πολλα παρόμοια ελπιζω να σε βοήθεισα

Потребителско име
nang

Αν εχεις την original 4.1.2, η αναβάθμιση θα σε πάει στο 4.3. Αν εχεις ήδη την 4.3, θα εγκαταστήσει ένα security patch για κάποιο θεμα ασφαλείας που εμφανίστηκε. Κατα τα αλλα δεν θα δεις κάποια διαφορά.

Εγώ πάντως όταν προχώρησα σε αναβάθμιση από το 4.1.2 στο 4.3, το πιο σημαντικό θέμα που παρατήρησα ήταν ότι δημιουργήθηκε πρόβλημα στη λειτουργία του s-note. Δε θα σου πρότεινα να την κάνεις (4.1.2 -> 4.3).

Όσο για τις εφαρμογές, από όσο ξέρω δεν μπορείς να τις τρέξεις από την καρτα μνήμης, μόνο από τη μνήμη του τηλ. Κανε και ενα search στον γούγλη, ίσως γίνεται με καποιο custom rom, όχι με την original της Samsung.

1 Коментар

Потребителско име