La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
astriotis

Καλησπερα! υποψηφιος αγορας galaxy note 2 . Ηθελα να ρωτησω επειδη βλεπω οτι καποιοι βαζουν galaxy note 2 LTE non regional
και αλλα που δεν αναφερουν καθολου το LTE non regional.
δηλαδη σε αλλα πιανει 4G και σε αλλα οχι? πειτε μου αν ειναι να το προσεξω πριν το παρω!

Ευχαριστω εκ των προτερων!!

Nume de utilizator

4 Răspunsuri

kosmaspar

Πιστεύω ότι αν δεν μένεις κέντρο κέντρο Αθήνα δεν υπάρχει κανένας λόγος να πάρεις 4G LTE κινητό ακόμα. Και για τουλάχιστον 1 χρόνο ακόμα. Η κάλυψη του 4G στην Ελλάδα είναι πάρα πολύ μικρή ακόμα και για να μιλάμε για 4G κατά τη γνώμη μου πρέπει να περάσουν τουλάχιστον 1-2 χρόνια. (Για σωστό 4G)

Nume de utilizator
ekatsanos

Η διαφοροποίηση σε LTE regional και non regional προέρχεται από το γεγονός ότι ενώ η συσκευή υποστηρίζει δίκτυο 4G ορισμένες χώρες και πάροχοι δεν είχαν τις κατάλληλες υποδομές για να το υποστηρίξουν. Συνεπώς ο διαχωρισμός αυτός έγινε για να γίνει σαφές στον δυνητικό αγοραστή ότι η υπηρεσία 4G είναι διαθέσιμη με την συγκεκριμένη συσκευή εάν και εφόσον την υποστηρίζει ο πάροχος του.

Nume de utilizator
Silrilma

Νομίζω ότι ο κατάλληλος που θα σας δώσει σαφή απάντηση στο θέμα του 4G είναι ο πάροχος κινητής τηλεφωνίας που έχετε.

Nume de utilizator
donald

Θα πρεπει να ρωτησετε το καταστημα που δεν εχει την συγκεκριμενη αναφορα τι τελικα ισχυει στο προίον που πουλαει

4 Comentarii

astriotis

τελικα ετσι ειναι!!! αλλα δεν πιανουν ολα 4 G !!!!!!!!!!

astriotis

σημαινει οτι δεν πιανουν ολα τα samsung note 2 σημα 4G .
Αλλα πιανουν κι αλλα δεν πιανουν

Nume de utilizator