Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
kolhtos.tou.batman

παιδια θελω βοηθεια.
είμαι ανάμεσα στο samsung galaxy s4 mini και στο samsung note II τη μου προτίνετε?

Benutzername

4 Antworten

donald

Ta εχεις δει απο κοντα; Τα εχεις "πιασει" στα χερια σου; Για τι ειδους χρηση το θελεις το καινουργιο σου κινητο; ΤΙ κινητο ειχες μεχρι τωρα;

Benutzername
guskok21

Εξαρτάτε τι σε βολεύει..Μιλάμε για 2 κινητα που το ενα είναι phablet και το αλλά mini...Ανδιαμφισβητητα η σειρά Note είναι ότι καλύτερο έχει η Samsung στην κινητη τηλεφωνία οποτε αν δεν έχεις πρόβλημα με το μέγεθος ξέρεις την απαντηση

Benutzername
kanik60

φιλε μου δυο διαφορετικα κινητα και τα δυο ειναι καλα εαν δεν εχεις προβλημα με το μέγεθος φυσικα το note 2 εαν ομως εχεις το 4s mini ειναι παρα πολυ καλο κινητο και το συνιστώ αλλα το note 2 ειναι κορφη κινητο αλλα το μεγεθος τα βλεπεις και κρήνης.

Benutzername
georges3

Σίγουρα έχουν διαφορά στο μέγεθος.Άρα, δες πρώτα τι σε βολεύει.Σε χαρακτηριστικά το Note II είναι καλύτερο.Προσωπικά θα επέλεγα το Note II χωρίς δεύτερη σκέψη λόγω χαρακτηριστικών,μεγέθους και μπαταρίας.Όμως γούστα είναι αυτά.Δες τα σε ένα κατάστημα και θα καταλάβεις ποιο σ'αρέσει περισσότερο.Και τα δύο είναι εξαιρετικά.Καλή αγορά!!

Benutzername