Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
yatrageo

Βρε παιδιά ενδιαφέρομαι να αγοράσω αυτό το κινητό και βλέπω μια τεράστια απόσταση στην τιμή μεταξύ του φθηνότερου καταστήματος 453 € και του ακριβότερου 759 € δηλαδή μια διαφορά 306 €. Άκουσα ότι τα φθηνά μαγαζιά κάνουν ανεξάρτητες εισαγωγές... εάν ισχύει αυτό σε τι μειονεκτούν και δεν τρέχουν όλοι να αγοράσουν από αυτά τα φθηνά μαγαζιά, μήπως δεν έχουν εγγύηση; δεν έχουν βιβλιαράκι με ελληνικές οδηγίες χρήσης; ή δεν έχουν ελληνικό μενού τα τηλέφωνα; όποιος γνωρίζει ας με φωτίσει...

Benutzername

5 Antworten

harislg

Ένα θετικό είναι επίσης με τα update στα ελληνικά θα περιμένεις ένα μήνα και βάλε για την αναβάθμιση

1 Kommentar

filipposx

Διαφωνω εν μερει. Custom Rom και άγιος ο Θεός. Δεν με προβλημάτισε ποτέ αναβάθμιση.

Benutzername
georgedel

η μεγαλη αυτη διαφορα ειναι γιατι τα καταστηματα------ και θελουν να πουλησουν τα κινητα μαζι με συμβολαια . Εγω πηρα το νοτε 2 απο ιντερομαγκαζιν τζαμι τα παντα εχει

2 Kommentare

georgedel

Ναι δίκιο έχεις δεν μίλησα σωστά
Αλλα τουλάχιστον ειναι αλήθεια

Benutzername
antonis1978

Τα τηλεφωνα ειαγωγης δεν υστερουν εναντι ττων Ελληνικων αντιπροσωπειων. Υπαρχει κανονικα Ελληνικη γλωσσα,2 χρονια εγγυηση,Ελληνικο maual κτλ. Τουλαχιστον σε οτι αγορα εχω κανει εγω και κοντινα μου προσωπα, δεν υπηρχε η παρανικρη διαφορα

Benutzername
Silrilma

Μα γι' αυτό ακριβώς έχουμε το skroutz και μας ανοίγει τα μάτια!

Benutzername
vaghatz

βασικα αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι τα ακριβά μαγαζιά βάζουν τέτοιες τιμές ώστε όταν πας να το παρεις να σου πούνε "έχουμε κάνει συμφωνία με την Χ εταιρία κινητής και αμα κάνεις πρόγραμμα θα σου κόψει από την τιμή 200 ευρώ" και έτσι σου πλασάρουν και ένα συμβόλαιο μαζί με το κινητό.

Benutzername