Να κανω μια ερωτηση γιατι δεν καταλαβα απ'την περιγραφη, εχει ενσωματωμενο και ηχειο και μικροφωνο η μονο ηχειο; δηλαδη μπορω να μιλησω και να ακουσω μεσω της καμερας; η χρειαζεται να παρω επιπλεον εξοπλισμο;
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Να κανω μια ερωτηση γιατι δεν καταλαβα απ'την περιγραφη, εχει ενσωματωμενο και ηχειο και μικροφωνο η μονο ηχειο; δηλαδη μπορω να μιλησω και να ακουσω μεσω της καμερας; η χρειαζεται να παρω επιπλεον εξοπλισμο;
1 Απάντηση
Εχει μονο μικρόφωνο η καμερα. Οχι τιποτα τρελο μη φανταστεις..Ακουμπας μια κουπα κλαφε/ενα ποτηρι και ακουγεται φουλ ακομη και αν το ακουμπησεις σιγα σιγα στο γραφειο. Γενικα πιανει τα παντα απο ηχους ακομη και αν εισαι με κλειστη πορτα σε καποιο χωρο. Θελει υπερβολικα μεγαλη υσηχια για να λειτουργήσει σαν αξιοπρεπες μικροφωνο.
Για να ακουσεις θα χρειαστει να εχεις laptop ή ηχεία υπολογιστή. Επειδη ομως και στα δυο παιζει να μικροφωνιζει λογο του οτι θα μιλανε οι αλλοι και θα ενεργοποιει το μικροφωνο σου θα σου προτεινα να πας σε ακουστικα και αν μπορεις να το υποστηριξεις οικονομικα σε ακουστικα με δικο τους μικροφωνο! Αυτη ειναι η ιδανική λυση κατα τη γνωμη μου αλλα στη χειροτερη αν θες κατι να κανεις τη δουλεια σου φθηνα ειναι αυτη η καμερα και ενα set ακουστικων των 5 ευρω χωρις μικροφωνο.
Αν θες περισσοτερες λεπτομεριες ρωτα ελευθερα!
1 Σχόλιο
Ευχαριστώ για την απάντηση, όλα τα χρόνια είχα laptop και δεν χρειάζονταν τέτοιες αγορές οπότε τώρα είμαι λίγο άσχετος με το τι χρειάζεται να πάρω, έχω 2 ηχεία που έχω συνδέσει και λειτουργούν οπότε χρειάζομαι μια κάμερα και ένα μικρόφωνο άρα η συγκεκριμένη περίπτωση φαίνεται ιδανική αλλά αν μικροφωνίζει επειδή είναι πολύ ευαίσθητο το ηχείο της κάμερας δεν ξέρω αν θα δουλέψει σωστά