La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
gkapsis

Είμαι κάτοχος του κατωτέρου ρούτερ

https://www.skroutz.gr/s/25466944/TP-LINK-Archer-MR600-V2-%CE%91%CF%83%CF%8D%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF-4G-Router-Wi-Fi-5-%CE%BC%CE%B5-4-%CE%98%CF%8D%CF%81%CE%B5%CF%82-Ethernet.html

με κάρτα VODAFONE ως πάροχος με απεριόριστα δεδομένα. Επειδή όμως κατήργησα την γραμμή που είχα, για να μπορέσω πάλι να συνδέσω τον συναγερμό για να με καλεί όταν κόβεται το ρεύμα, όταν υπάρχει παραβίαση κτλ αρκεί αυτή η συσκευή HT801 ή HT802;;;; Μου είπαν και για μια CISCO SPA 112 αλλά δεν πωλείται πλέον, Σημειώνω πως η γραμμή του συναγερμού είναι εσωτερικά σε τοίχο. Το ρούτερ και η κεντρική γραμμή βρίσκονται κοντά (1-2μέτρα) ενώ ο συναγερμός σε ντουλάπα στο παιδικό δωμάτιο. Φυσικά θα χρειαστεί να αποκτήσω και VOIP τηλεφωνικό αριθμό από VOIP Πάροχο προφανώς.

Nume de utilizator

2 Răspunsuri

mger

εχω βάλει και εγώ την καρτα sim απο Vodafone onenet σε ενα tplink mr600 , αν αγοράσω ενα Grandstream HT801 τι ρυθμίσεις θα χρειαστώ για εχω κ τη τηλεφωνία ενεργή ;

Nume de utilizator
bakobill

Έχω το ίδιο σετ. Με ΗΤ801 θα σου παίξει σωστά. Απλά να μπεις στην καρτέλα FXP Ports του Gransdstream και να επιλέξεις codecs. Διαφορετικά δεν θα μπορεί να κάνει κλήση.

Nume de utilizator