εχει καταφέρει κανένας να το δοκιμάσει για streaming - απο κάμερα dslr live σήμα πχ σε obs? dimitris.spendas 13.12.2020
Η dslr θα χρησιμοποιηθεί σαν webcam για το stream μου, εχει και mini-hdmi και αναλογική εξοδο...οποτε σκεφτηκα αντι να δίνω 100 ευρώ για capture card να εβαζα αυτο το μίνι usb card αν εχει αποδεκτό lag έστω και με 720p dimitris.spendas 17.12.2020
Λογικα αναφερεσε στο eg-cp16 καλωδιο .Η μέγιστη ανάλυση που θα σου δώσει αν λειτουργεί είναι 720χ576(DVD) THeodoros_Iordanou 18.12.2020
ναι αυτο το καλώδιο το εχω.. αλλα δε ξερω αν θα κολλαει το βίντεο η πχ αν το βίντεο θα εχει καθυστέρηση σε αυτην την κάρτα viewcon dimitris.spendas 18.12.2020
5 Kommentare
Η dslr θα χρησιμοποιηθεί σαν webcam για το stream μου, εχει και mini-hdmi και αναλογική εξοδο...οποτε σκεφτηκα αντι να δίνω 100 ευρώ για capture card να εβαζα αυτο το μίνι usb card αν εχει αποδεκτό lag έστω και με 720p
Ποια μηχανή έχεις?
nikon d5300
Λογικα αναφερεσε στο eg-cp16 καλωδιο .Η μέγιστη ανάλυση που θα σου δώσει αν λειτουργεί είναι 720χ576(DVD)
ναι αυτο το καλώδιο το εχω.. αλλα δε ξερω αν θα κολλαει το βίντεο η πχ αν το βίντεο θα εχει καθυστέρηση σε αυτην την κάρτα viewcon