Γενικά για να παίξεις online χρειάζεται, για όλα τα modes. Χωρίς plus μπορείς να παίξεις μόνος σου ή σε διπλή οθόνη εναντίον bots ή 1v1 με τον συμπαίκτη σου.
Γενικά αν θες να παίξεις online σε σχεδόν όλα τα παιχνίδια που υπάρχουν στο PlayStation χρειάζεται plus. Όπως και με όλα τα άλλα modes και στο TDM δεν μπορείς να παίξεις online χωρίς plus.
Χωρίς plus μπορείς μόνο να παίξεις offline με Bots αντί για πραγματικούς παίκτες.
Το local σου είπα πως δεν χρειάζεται ps plus, και έχεις σχεδόν όλα τα modes που έχει το online, απλά δεν παίζεις με κανονικούς παίκτες και όλα σου είναι ξεκλειδωμένα.
Πιάνει πολύ χώρο. 136 GB μου πιάνει εμένα χωρίς το Campaign (Το έχω διαγράψει για να μην πιάνει χώρο αφού το τέλειωσα).
Προφανώς σε εσένα θα πιάνει παραπάνω.
12 Σχόλια
Δηλαδή άμα θέλω να παίξω team deathmatch χρειάζεται να έχω ps plus η και άλλα mods
Γενικά για να παίξεις online χρειάζεται, για όλα τα modes. Χωρίς plus μπορείς να παίξεις μόνος σου ή σε διπλή οθόνη εναντίον bots ή 1v1 με τον συμπαίκτη σου.
Άμα θέλω team deathmatch δεν χρειάζεται plus
Η άλλα mods χρειάζεται plus
Γενικά αν θες να παίξεις online σε σχεδόν όλα τα παιχνίδια που υπάρχουν στο PlayStation χρειάζεται plus. Όπως και με όλα τα άλλα modes και στο TDM δεν μπορείς να παίξεις online χωρίς plus. Χωρίς plus μπορείς μόνο να παίξεις offline με Bots αντί για πραγματικούς παίκτες.
Team deathmatch χρειάζεται plus
ναι
Το local τι mode έχει και χρειάζεται plus με boat
Το local σου είπα πως δεν χρειάζεται ps plus, και έχεις σχεδόν όλα τα modes που έχει το online, απλά δεν παίζεις με κανονικούς παίκτες και όλα σου είναι ξεκλειδωμένα.
Οκ ευχαριστώ
Και πόσα gb είναι όλα μαζί στο ps4 μαζί με το campaign call of duty black ops cold war
Πιάνει πολύ χώρο. 136 GB μου πιάνει εμένα χωρίς το Campaign (Το έχω διαγράψει για να μην πιάνει χώρο αφού το τέλειωσα). Προφανώς σε εσένα θα πιάνει παραπάνω.