Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
the_great_archon

Δυο φιλικες μου οικογενειες την αγορασαν και ναι μεν απο εικονα και επιδοσεις ειναι ικανοποιητικη αλλα παθαινει κολληματα και δεν αλλαζει καναλια ενω μαυριζει η εικονα με το που βγεις απο smart και πας στην κανονικη tv και ακουγεται μονο ηχος. Τις εχουν μια εβδομαδα και εχει εμφανιστει το προβλημα 2-3 φορες στον καθενα. Επιλυεται μονο αν βγει η τηλεοραση απο το ρευμα 2 λεπτα. Ωστοσο δεν ειναι αποδεκτο να εμφανιζεται αυτο το προβλημα σε καινουριες τηλεορασεις και φοβαμαι πως ειναι προβλημα γενικοτερο. Συνεβει και σε αλλους?

Benutzername

2 Antworten

aris_alfisti

Η tv δούλευε κανονικα πριν την ενημέρωση λογισμικού. Εμένα αυτό με το μαύρο και την φωνή το έκανε μια φορά σε άνοιγμα. Πατώντας τηλεχειριστήριο μου έβγαζε ενδείξεις αλλά όχι εικόνα. Έτσι την έβγαλα από το ρεύμα και επανήλθε. Να πω δε ότι το έκανε και με διαφορετικό τρόπο. Μου έβγαζε ότι δε πιάνει σήμα καναλιού και έκανε επανακινηση μόνη της βγάζοντας το logo της Philips. Χτες που το ξανακανε ξεκόλλησε μόνη της μετά κάνα 2λεπτο.
Σήμερα, μέρα από έξοδο Netflix σε tv μαύρη οθόνη και δεν έβρισκε κανάλι.
Κλείσιμο και άνοιγμα και έπαιξε κανονικά.
Το πρόβλημα θα το τοποθετήσω μεταξύ δυνατότητες, ανοχές λογισμικου, και μνήμη. Από ότι φενετε αφορά όλες της συσκευές και όχι μεμονωμένες.

Benutzername
Mitsos_Alafouzos

Εχει συμβει και στη δικη μου αγορασμενη 7/12 απο ΚΟΤΣΟΒΟΛΟ,με καθημερινη χρηση 5 περιπου ωρων ,η συχνοτητα ειναι 2 φορες την εβδομαδα μεχρι στιγμης.Εντυπωση,μου εκανε,οτι παρα την αναβαθμιση που πραγματοποιησα,το συμβαν επαναληφθηκε μια φορα μεχρι τωρα.Το παρακολουθω και αναμενω.......

Benutzername