За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
Antonis_Kouvelis45

Καλησπέρα
Αγόρασα την tv 12/20. Γενικά όλα καλά σε σχέση με αυτά που έχετε προαναφέρει. το μόνο θέμα που έχω παρατηρήσει κάποιες φορές είναι πως όταν βγαίνω από εφαρμογές (Netflix κ.α.) κολλάει και δεν αλλάζει κανάλια από το τηλεκοντρόλ. Το ουσιαστικό πρόβλημα που έχω είναι οι υπότιτλοι σε ταινίες και σειρες που είναι σε φλασάκι. Μου κολλάει λέξεις . Ψάχνοντας το σε προγράμματα υπότιτλων κατάλαβα πως δεν αναγνωρίζει την αλλαγή σειράς στους υπότιτλους, με αποτέλεσμα να τους βγάζει σε μια σειρά κ εκεί που έπρεπε ο μισος να πάει από κάτω που τον βγάζει ενιαίο. Έχεις κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα?

Потребителско име

1 Отговор

Mitsos_Alafouzos

Το εχω και εγω αυτο το προβλημα,με ολο το σεβασμο,θεωρω πως αυτο δεν ειναι σοβαρο θεμα......Προβλημα σοβαρο ,εκτιμω πως ειναι,το κολλημα λογισμικου με την μαυρη εικονα και την παροδικη αδυναμια αλλαγης καναλιων,που λυνεται μονο με επανεκκινηση της συσκευης.Εχω παρατηρησει ,οτι το κανει,αν μεινεις για θεαση μιας ωρας περιπου στο δευτερο η τριτο κρατικο καναλι,η στην εξοδο απο αναπαραγωγη απο usb.

1 Коментар

Antonis_Kouvelis45

Συμφωνώ δεν είπα το αντίθετο απλά εγώ γενικά δεν βλέπω τηλεόραση (κανάλια εννοώ) όποτε με νοιάζει λίγο παραπάνω η αναπαραγωγή ταινιών και σειρων από usb. Τη μαύρη οθόνη εμένα δεν την έχει κάνει ποτέ. Η μη αλλαγή καναλιών από την άλλη μου έχει συμβεί 3-4 φορές και το έχω παρατηρήσει στη μετάβαση από usb ή Netflix σε κανάλια τηλεόρασης . Το οποίο σε εμένα λύθηκε με το απλά να μπω και να βγω πχ στο Netflix. Όχι φυσικά πως αυτό είναι οκ να γίνεται .

Потребителско име