La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
Tzoumerkiotis Nikolaos

Θα ήθελα να αγοράσω συγκεκριμένο αφυγραντήρα στα 10lt. Γνωρίζει κάποιος εάν διαθέτει προστασία υπερχείλησης δηλαδή όταν γεμίζει το δοχείου νερού να σταματάει αυτόματα;

Επίσης, το σπίτι μου συνολικά είναι 25 τ.μ, ένα ενιαίο δωμάτιο(κουζινα-υπνοδωματιο) και ένα μπάνιο. Ο αφυγραντήρας θα τοποθετηθεί πολύ κοντά από εκεί που κοιμάμαι, σε απόσταση 3-4 μέτρων, πιστεύετε ότι τα 39dB θα είναι πρόβλημα στον ύπνο μου;

Nume de utilizator

3 Răspunsuri

lekidis

1) Σταματάει.
2) Δεν υπάρχουν 39db φίλε μου. Μετρημένα σε απόσταση 3 μέτρων είναι 55db

Nume de utilizator
aghspantzos

ειναι καλο το μηχανημα καθαριζει τον αερα και φαινεται στο χρωμα του νερου ιδιως οταν καπνιζουμε εχει θορυβο οπως ολοι , θα παρομοιαζα το θορυβο του με μια εξωτερικη μοναδα κλιματιστικου...εμπιστευομαστε την 5ετη εγγυηση της ινβέντορ καθως ειναι δοκιμασμενη σε αλλες 2 συσκευες κλιματισμου κι ας ειναι κινεζικο ειναι τιμιο ,στα αρνιτικα θα εβαζα την μικρη αποκλιση μετρησης υγρασιας στην ενδειξη αλλα αυτο δικαιολογειται καθως την ωρα που λειτουργει ολη η υγρασια εισερχεται στο μηχανημα..ευχαριστημενος!

Nume de utilizator
aghspantzos

βεβαιως φιλε μου κανενας αφυγραντηρας δεν υπερχειλιζει εχουν ολοι φλοτερακι αλλα υπαρχει κ 2 μετρα σωληνακι για σιφωνι μονο με βαρυτητα δλδ χαμηλοτερα απο το σημειο εξοδου του..φυσικη ροη

Nume de utilizator