La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
dimitris_christ

Έκανα ενοικίαση για το ps4 έκανα τις αναβαθμίσεις που κατέβασε.. Στην αρχική οθόνη μου λέει αν θες να παίξεις κ να εκμετάλλευτευεις τις δυνατότητες του ps5 πήγαινε στο hub να κατεβάσεις την αναβάθμιση ΑΛΛΑ ΔΕΝ μου τη βγάζει πουθενά. Ότι κ να εκανα ότι βίντεο κ να είδα στο youtube δεν μου το βγάζει εκεί που πρέπει

Nume de utilizator

1 Răspuns

jim sara

Θέλεις να κατεβάσεις την ps5 έκδοση του παιχνιδιού και να το παίζεις σε digital χωρίς να έχεις την κασέτα;

3 Comentarii

dimitris_christ

Ενοικίαση ειχα κάνει, δεν μπόρεσα τελικά να κανω την αναβάθμιση για το PlayStation 5 κ να δω τα γραφικά... Όχι με το δισκάκι ήθελα να το παίξω κανονικά

jim sara

Οταν βαλεις το cd για να κατεβει η ps4 εκδοση του παιχνιδιου στο ps5,στο μενου που δειχνει το παιχνιδι και λεει "play game" και το πατας για να παιξει,διπλα έχει τρείς τελείες σαν options.Το πατας και εχει 3 επιλογες..Το view product,το health ratings και το ps5/full.Πατας το ps5 full και κανεις download την ps5 εκδοση.Θα σου δείχνει στα downloads οτι κατεβαινει η ps5 εκδοση του miles morales.Οταν κατεβει μπορεις να σβησεις την ps4 εκδοση απο το library δηλαδη δεν χρειαζεται να εχεις και την ps4 εκδοση κατεβασμενη.Υπαρχει και αλλος τροπος για να κατεβασεις την ps5 εκδοση.Οταν εισαι στο application του miles για ps4,πατας το options button του ps5 controller και θα σου λεει"game version" το πατας και σου βγαζει ps4 εκδοση και ps5 εκδοση,πατας το ps5 εκδοση.

dimitris_christ

Τώρα είδα το σχόλιο σου φίλε μου κ σε ευχαριστώ, παρότι στο κεντρικό μενού μου έγραφε να μπω στο PlayStation hub όταν ήταν να ξεκινήσω το game κ όσο κ αν το έψαξα δεν μου έβγαλε ποτέ να κάνω την αναβάθμιση δυστυχώς.. Ίσως αγοράσω κανονικά το game στο ps5

Nume de utilizator