Καλησπέρα να ρωτήσω κάτι ,επειδή βλέπω στις αξιολογήσεις ότι δεν είναι αρκετα καλό παιχνίδι μου προτείνετε κατι καλύτερο από αυτό ή να παραμείνω σε αυτό;
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Καλησπέρα να ρωτήσω κάτι ,επειδή βλέπω στις αξιολογήσεις ότι δεν είναι αρκετα καλό παιχνίδι μου προτείνετε κατι καλύτερο από αυτό ή να παραμείνω σε αυτό;
1 Απάντηση
Αν και εγώ το λατρεύω (αν θες ψάξε για την αξιολόγηση που άφησα), επειδή δεν μας αρέσουν σε όλους απολύτως τα ίδια πράγματα θα σου πω κάποια πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν το αγοράσεις. Θα χρειαστείς πολύ χρόνο για να ξεκλειδώσεις όλες τις δυνατότητες του παιχνιδιού. Δεν είναι ένα παιχνίδι για το οποίο θα έχεις ξεκάθαρη άποψη αν παίξεις για τρεις ώρες. Όταν αρχίσεις με το παιχνίδι, δεν θα έχεις ούτε το ένα τέταρτο των δυνατοτήτων του παιχνιδιού στην διάθεσή σου. Αν παίζεις δύο ώρες τη μέρα, σε περίπου πέντε μέρες θα έχεις ξεκλειδώσει τα περισσότερα. Από εκείνη τη στιγμή θα είναι καλύτερα να βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Κάτι το οποίο απογοήτευσε τους οπαδούς είναι το γεγονός ότι το παιχνίδι έχει λιγότερα αυτοκίνητα, λιγότερες πίστες και διαφορετική ποικιλία λειτουργιών από κάποια προηγούμενα Gran Turismo (Gran Turismo 5, Gran Turismo 6). Δεν ξέρω αν θα σου αρέσει ή όχι. Αν θες μια προσωπική άποψη, δες την αξιολόγησή μου.
4 Σχόλια
Ωραία ευχαριστώ για τον χρόνο σου,ξέρεις αμα στο μελλον προσθέσουν και άλλα αυτοκίνητα ;(γιατι μονο αυτο μου την χαλάει)
και κάτι ακόμα που θέλω να σε ρωτήσω,το παιχνίδι το τερματίζεις γρηγορα ;γιατι αμα το τερματιζεις γρήγορα δεν αξίζει πιστεύω
Θα σου απαντήσω. Ο Καζουνόρι Γιαμαούτσι (ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης του Gran Turismo) έχει πει ότι στο μέλλον θα προστεθούν περισσότερα αυτοκίνητα και πίστες μέσω ενημερώσεων (έχουν ήδη προστεθεί πολλά). Επίσης, αν και με την πρώτη οπτική νομίζεις ότι τα αυτοκίνητα είναι απειροελάχιστα, στην πραγματικότητα είναι πολλά. Απλώς δεν το βλέπεις επειδή το Branch Central (το κατάστημα αυτοκινήτων) πουλάει μόνο αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν από το 2001 και μετά. Ωστόσο, το παιχνίδι έχει και παλιότερα αυτοκίνητα τα οποία πουλιούνται στο κατάστημα ιστορικών αυτοκινήτων. Με το δεδομένο ότι αυτή είναι μια δυνατότητα που ξεκλειδώνεις πολύ αργότερα από το Branch Central, πολλοί παρεξήγησαν το παιχνίδι λέγοντας ότι δεν έχει ιστορικά αυτοκίνητα. Δεν ισχύει. Σχετικά με το αν το τερματίζεις γρήγορα, όχι έχει χρόνο. Επίσης με κάποιες ενημερώσεις προστίθενται νέα πράγματα στην καριέρα. Ακόμα όμως και αν το τερματίσεις, δεν θέλεις να σταματήσεις να το παίζεις, καθώς δεν έχει μόνο λειτουργία καριέρας. Έχει επίσης τη δυνατότητα να τρέξεις σε αγώνες που τους έχεις φτιάξει εσύ όπως ακριβώς θέλεις. Έχει τη δυνατότητα να τρέχεις σε όποια πίστα θέλεις με ότι αυτοκίνητο θέλεις. Έχει Online διοργανώσεις που αλλάζουν κάθε εβδομάδα. Ελπίζω να σε κάλυψα.
Ωραίος με κάλυψες ευχαριστώ