What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
eleanap.f

Καλησπέρα , βασικα θα ήθελα μια βοηθεια , σκεφτομαι να αγοράσω αυτο το κινητο θελωρω πως ειναι πολύ καλο και μ πολυ καλα χαρακτηριστικά αλλα διάβασα πως το μενου και η γραμματοσειρά ειναι στα αγγλικα , για το μενου δεν εχω θεμα αλλα η γραμματοσειρα δν μπορει ν αλλάξει στα ελληνικά ;;; γενικα ειμαι αναμεσα κ σ αυτο κ το samsung galaxy ace 2 kai to sony xperia J τι μου προτείνετε ;; διάλεξα αυτα γιατί έχουν σχετικα χαμηλό SAR .. ας μου απαντησει καποιος γιάτί επείγει πρέπει μεσα στην εβδομαδα να έχω αποφασίσει :/ ευχαριστω .

Username

4 Replies

eleanap.f

Ευχαριστω πολυ για της απαντήσεις με βοηθήσατε πολυ γιατι η αληθεια ειναι πως ειχα προβληματιστεί , δεν υπαρχουν και πολλα κινητα σε καλη τιμη και με χαμηλο sar , θα σπεύσω να το αγοράσω ευχαριστώ και πάλι !!!!!!!!!!!!!

1 Comment

KL*

καλημέρα! ενδιαφέρομαι πολύ για το εν λόγω κινητό απλά το μόνο μου θέμα είναι αν θα μπορώ να γράφω στα ελληνικά, γιατί από το κατάστημα μου είπαν ότι το μενού είναι αγγλικό και ότι θα πρέπει να γράφω greeklish. Τελικά μπορείς να γράψεις SMS στα ελληνικά;

Username
panos99

8X σου προτείνω κι εγώ!
Απλά το μόνο μειονέκτημα με τα 8Χ & 8S είναι ότι έχουν ΠΟΛΥ ευαίσθητη οθόνη... δηλαδή ένας φίλος μου κοντινός είχε το 8S, πολύ καλό κινητό, μια φορά του γλύστρισε από την τσέπη, του έπαισε από 1 μέτρο και η οθόνη του έγινε κυριολεκτικα θρύψαλα!! Οπότε το Gorilla Glass σε αυτά τα 2 κινητά δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα φτηνό αστείο!!
Αν δεν σε πειράζει αυτό μπορείς να πάρεις μια ανθεκτική θήκη ώστε να μη σου σπάσει σε περίπτωση πτώσης.
Υ.Γ.: Μακρια απο τα Xperia φιλαρακι!!!

1 Comment

ynns

Νομίζω ότι αυτό έχει περισσότερο να κάνει με την γωνία που χτύπησε το κινητό παρά με την ευαισθησία της οθόνης. Το 8X μου έπεσε αρκετές φορές αλλά ποτέ ευτυχώς με το τζάμι κάτω ή υπό άσχημη γωνία, κι ετσι δεν έπαθε τίποτε.

Username
ynns

Δεν ξέρω που από που έχεις την πληροφόρησή σου αλλά το HTC 8X (όπως και όλα τα Windows Phone 8 κινητά) έχουν πλήρη υποστήριξη των Ελληνικών, συμπεριλαμβανομένων των SMS.
Το μόνο που παίζει είναι όταν ξεκινήσει για πρώτη φορά το τηλέφωνο να είναι προρρυθμισμένο σε κάποια άλλη χώρα αλλά αυτό δεν είναι παρά μόνο η ενεργή προεπιλογή στην λίστα με τις χώρες. Απλά κάνει scroll up/down και διαλέγεις ελληνικά και προχωράς.
Γενικά τα 'φτηνά' κινητά που κυκλοφορούν σε τιμές σημαντικά κατώτερες της επίσημης αντιπροσωπίας είναι κατά κύριο λόγο από χώρες όπως Σλοβακία, Κροατία κ.λπ και μπορεί να ξεκινήσει με αυτή την προεπιλογή.
Δεν μπορώ να σου με σιγουριά όμως ότι και αυτά της ελληνικής αντιπροσωπίας ξεκινούν στα ελληνικά, εγώ έχω δει 2 HTC να ξεκινούν με ρυθμίσεις Αγγλίας αλλά ήταν εταιρικά κινητα και μπορεί αυτά που υπάρχουν στα μαγαζιά να ξεκινούν όντως στα ελληνικά.
Πάντως σε όποια γλώσσα κι αν είναι προρρυθμισμένα, όπως είπα, δεν θα έχεις πρόβλημα.
Το HTC 8X το είχα μέχρι πριν λίγο καιρό και ήμουνα πολύ ευχαριστημένος, κυρίως με το πόσο λεπτό και ελαφρύ είναι και πόσο κρατάει η μπαταρία του. Δυστυχώς όμως ήθελα οπωσδήποτε το Lumia 920 λόγω της κάμεράς του κι έτσι άλλαξα.

Username
vassilis7

Καλύτερα να ψάξεις μόνο το 8Χ γιατί τα άλλα κινητά (ειδικά το j) κολλάνε πολύ!

Username