ειμαι μεταξυ αυτων των δυο κινητων αλλα δεν ξερω ποιο να παρω ...η δμονη διαφορα ειναι οτι το ν εχει 4g αλλα ειναι 40$ ακριβοτερο.. ομως το ν δεν ειναι τοσο ευρεως γνωστο και φοβαμαι μηπως ειναι μουφα.. μπορει να με βοηθησει καποιος ????
Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs
ειμαι μεταξυ αυτων των δυο κινητων αλλα δεν ξερω ποιο να παρω ...η δμονη διαφορα ειναι οτι το ν εχει 4g αλλα ειναι 40$ ακριβοτερο.. ομως το ν δεν ειναι τοσο ευρεως γνωστο και φοβαμαι μηπως ειναι μουφα.. μπορει να με βοηθησει καποιος ????
1 Răspuns
Πιστεύω καλύτερα να ελέγχξεις πρώτα τη διαθεσιμότητα 4g του δικτύου στην περιοχή σου αλλιώς δεν έχει νόημα να πάρεις 4g κινητό γιατί δεν θα μπορείς να επωφεληθείς. Επειδή και το δικό μου κινητό είναι στις 4.3 ίντσες(HTC 8X) το έχω συγκρίνει με το χperia T και οι 4.55 μου φάνηκαν καλύτερες σαν μέγεθος! Επίσης σχετικά με τη χωρητικότητα των κινητών το xperia v έχει μόνο 8gb(!!) που ειδικά για android και λίγα είναι αλλά και πιστεύω θα κολλάει το κινητό σε περίπτωση που γεμίσει η μνήμη. Οπότε προτείνω xperia T εκτός και αν υπάρχει 4g στην περιοχή και μόνο τότε να πάρεις το χπερια v! Αυτά ελπίζω να βοήθησα.