Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
George_Pantzalis

Η γωνιά θέασης είναι ικανοποιητική; Αλλοιώνει καθόλου η εικόνα ή τα χρώματα αν δεν είναι στην ευθεία η θέαση αλλά υπό γωνία; Γενικότερα με το wifi και τη συνδεσιμότητα έχει κάποιο θέμα; Το μενού; Εύχρηστο;

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

cjp

Εγώ τη βρίσκω γενικά πολύ τίμια τηλεόραση. Δεν περιμένεις φυσικά να έχει την ίδια εικόνα με FHD και 4K αλλα για ένα υπνοδωμάτιο πχ είναι μια χαρά. Το wifi πολύ σταθερό ειδικά αν έχεις καλό σήμα εκεί που την τοποθετείς. Το μενού δεν έχει την ευχρηστία της LG, με λίγο ψάξιμο όμως τα βρίσκεις όλα.

Όνομα χρήστη
s_mouka22

Δεν ειναι ικανοποιητική η εικόνα θέασης, το Menu είναι τραγικό και η αλλαγή τον καναλιών πολυ αργή

Όνομα χρήστη
Yannis_Span

Για σύνδεση στο wifi η δική μου ήθελε ένα update στο λογισμικό (δεν ήταν δύσκολο), μετά όλα πολύ εύκολα. Κατά τα λοιπά είμαι πολύ ευχαριστημένος, θεωρώ ότι σε κάτω απο 38 ίντσες είναι απο τις καλύτερες επιλογές (πάντα για τα χρηματα, προσωπικά προτεινω γενικά LG, ειναι σίγουρη επιλογή, αλλά σε αυτό το μέγεθος δεν είχε κάτι η LG σε κοντινή τιμή). Θέαση υπό γωνία στα συνηθισμένα, μενού δεν είχα κάποιο θεμα.

Όνομα χρήστη