Η γωνιά θέασης είναι ικανοποιητική; Αλλοιώνει καθόλου η εικόνα ή τα χρώματα αν δεν είναι στην ευθεία η θέαση αλλά υπό γωνία; Γενικότερα με το wifi και τη συνδεσιμότητα έχει κάποιο θέμα; Το μενού; Εύχρηστο;
Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an
Η γωνιά θέασης είναι ικανοποιητική; Αλλοιώνει καθόλου η εικόνα ή τα χρώματα αν δεν είναι στην ευθεία η θέαση αλλά υπό γωνία; Γενικότερα με το wifi και τη συνδεσιμότητα έχει κάποιο θέμα; Το μενού; Εύχρηστο;
3 Antworten
Εγώ τη βρίσκω γενικά πολύ τίμια τηλεόραση. Δεν περιμένεις φυσικά να έχει την ίδια εικόνα με FHD και 4K αλλα για ένα υπνοδωμάτιο πχ είναι μια χαρά. Το wifi πολύ σταθερό ειδικά αν έχεις καλό σήμα εκεί που την τοποθετείς. Το μενού δεν έχει την ευχρηστία της LG, με λίγο ψάξιμο όμως τα βρίσκεις όλα.
Για σύνδεση στο wifi η δική μου ήθελε ένα update στο λογισμικό (δεν ήταν δύσκολο), μετά όλα πολύ εύκολα. Κατά τα λοιπά είμαι πολύ ευχαριστημένος, θεωρώ ότι σε κάτω απο 38 ίντσες είναι απο τις καλύτερες επιλογές (πάντα για τα χρηματα, προσωπικά προτεινω γενικά LG, ειναι σίγουρη επιλογή, αλλά σε αυτό το μέγεθος δεν είχε κάτι η LG σε κοντινή τιμή). Θέαση υπό γωνία στα συνηθισμένα, μενού δεν είχα κάποιο θεμα.