Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
George_Pantzalis

Η γωνιά θέασης είναι ικανοποιητική; Αλλοιώνει καθόλου η εικόνα ή τα χρώματα αν δεν είναι στην ευθεία η θέαση αλλά υπό γωνία; Γενικότερα με το wifi και τη συνδεσιμότητα έχει κάποιο θέμα; Το μενού; Εύχρηστο;

Benutzername

3 Antworten

cjp

Εγώ τη βρίσκω γενικά πολύ τίμια τηλεόραση. Δεν περιμένεις φυσικά να έχει την ίδια εικόνα με FHD και 4K αλλα για ένα υπνοδωμάτιο πχ είναι μια χαρά. Το wifi πολύ σταθερό ειδικά αν έχεις καλό σήμα εκεί που την τοποθετείς. Το μενού δεν έχει την ευχρηστία της LG, με λίγο ψάξιμο όμως τα βρίσκεις όλα.

Benutzername
s_mouka22

Δεν ειναι ικανοποιητική η εικόνα θέασης, το Menu είναι τραγικό και η αλλαγή τον καναλιών πολυ αργή

Benutzername
Yannis_Span

Για σύνδεση στο wifi η δική μου ήθελε ένα update στο λογισμικό (δεν ήταν δύσκολο), μετά όλα πολύ εύκολα. Κατά τα λοιπά είμαι πολύ ευχαριστημένος, θεωρώ ότι σε κάτω απο 38 ίντσες είναι απο τις καλύτερες επιλογές (πάντα για τα χρηματα, προσωπικά προτεινω γενικά LG, ειναι σίγουρη επιλογή, αλλά σε αυτό το μέγεθος δεν είχε κάτι η LG σε κοντινή τιμή). Θέαση υπό γωνία στα συνηθισμένα, μενού δεν είχα κάποιο θεμα.

Benutzername