Έχω το προιόν Google Smart TV Stick Chromecast with Google TV Full HD. Μπορώ να συνδεσω το συγκεκριμένο Chromecast με τον αντάπτορα. Πως θα δίνω ρευμα στο Chromecast ?
See in detail the terms of use for the Product Questions
Έχω το προιόν Google Smart TV Stick Chromecast with Google TV Full HD. Μπορώ να συνδεσω το συγκεκριμένο Chromecast με τον αντάπτορα. Πως θα δίνω ρευμα στο Chromecast ?
2 Replies
Επανέρχομαι με νέα μου απάντηση ελπίζοντας να σε "πρόλαβα" στο θέμα της πιθανής αγοράς ώστε να ΜΗΝ καταλήξεις σε αυτό το προϊόν για αυτό το Google Chromecast σου καθώς, το ugreen, έχει θέμα ασυμβατότητας στα USB βύσματα (γι αυτό το Google Chromecast) και μπλέκει κανείς μετά, θέλοντας κι άλλο αντάπτορα (μικρότερο, για τα USB πια). Γίνεται δηλαδή μεν η δουλειά αλλά όχι απευθείας κι άρα δε συμφέρει αφού υπάρχουν τέτοιες συσκευές απευθείας με τα κατάλληλα USB βύσματα.
Για να μη λέω όμως τα ίδια, διάβασε καλύτερα και τα άλλα σχόλια που προέκυψαν εδώ και θα καταλάβεις.
Ειλικρινά Sorry πάντως... :-(
Κι εγώ έχω το αντίστοιχο σε 4K και είναι OK.
Η σύνδεση φαίνεται, αν δεις, και στις εικόνες.
Ωστόσο... το USB καλώδιο που δίνει το ρεύμα στο Chromecast, θα συνδέεται πλέον απευθείας σε κατάλληλη είσοδο του αντάπτορα (μαζί και με το ethernet καλώδιο στη δικιά του υποδοχή εισόδου πάνω στον αντάπτορα) και μετά, από τον αντάπτορα, φεύγει αντίστοιχο USB καλώδιο προς το Chromecast που θα φέρει πλέον αυτό τόσο το ρεύμα όσο όμως και το ενσύρματο δίκτυο.
2 Comments
Συγνώμη που επεμβαίνω αλλά πρέπει να καταλάβω επειδή μόλις αγόρασα το συγκεκριμένο ugreen.
Μιλάμε για αυτό το chromecast:
https://www.skroutz.gr/s/25471839/Google-Smart-TV-Stick-Chromecast-with-Google-TV-4K-UHD-%CE%BC%CE%B5-Bluetooth-Wi-Fi-HDMI-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-Google-Assistant-Snow.html
Ρωτάω γιατί σε εμένα δεν δουλεύει. Η άκρη του ugreen είναι micro-usb και μόλις του βάζω δικό μου αντάπτορα από micro-usb σε type-C που είναι το chromecast, δεν δουλεύει τίποτα.
Υπάρχει άλλη συνδεσμολογία και δεν την έχω καταλάβει;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου.
Ο ugreen πρακτικά ΔΕΝ είναι άμεσα συμβατός με το συγκεκριμένο Google Chromecast ακριβώς λόγω των διαφορετικών USB βυσμάτων.
Υποτίθεται πως θα γίνεται βέβαια, με μεσολάβηση και άλλου κατάλληλου αντάπτορα (απ' το ένα USB στο άλλο) αλλά βέβαια δεν θα σύμφερε καθόλου σα λύση, όχι τη στιγμή που υπάρχουν καταλληλότερων USB βυσμάτων τέτοιες συσκευές (γι αυτό το Google Chromecast) για αγορά τους εξ αρχής.
Η καθαρή αλήθεια είναι ότι απλώς παρασύρθηκα και απάντησα έτσι όπως απάντησα και δυστυχώς δεν έχει ούτε για διόρθωση ούτε για διαγραφή της απάντησης. Θα προσθέσω και νέα που να "ακυρώνω" την παλιά μου αλλά και πάλι.
"Παρασύρθηκα" επειδή έχω τελικά αυτόν που, αυτός, κάνει βέβαια μια χαρά και νόμισα ότι μιλάγαμε γι αυτόν εξ αρχής:
https://www.skroutz.gr/s/24622141/Digitus-DN-3027.html?event_price=28.66
Ειλικρινά Sorry...