Καλησπέρα @JohnXeon πολύ ωραία εγκατάσταση. Επειδή θέλω να στήσω το οικιακό δίκτυο του νέου μου σπιτιού, το rack ποιο είναι και απο που το αγόρασες ? Ευχαριστώ!
Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта
Καλησπέρα @JohnXeon πολύ ωραία εγκατάσταση. Επειδή θέλω να στήσω το οικιακό δίκτυο του νέου μου σπιτιού, το rack ποιο είναι και απο που το αγόρασες ? Ευχαριστώ!
1 Отговор
Καλησπέρα, σ’ ευχαριστώ, είναι το https://www.skroutz.gr/s/25539816/Intellinet-Epitoichia-Kampina-Rack-9U-54x40x48-7cm-Mayro-714174.html
4 Коментара
Δεν κάνει για nas η rack mount servers, δεν έχει αρκετό βάθος.
Το έχω κρεμασμένο στον τοίχο, έχει έξοδο για καλώδια πάνω κάτω
Τέλεια, σε ευχαριστώ πολύ! Φαίνεται να χωράει το switch που είχα κατά νου στη συγκεκριμένη καμπίνα. Έχω καταλήξει στα διάφορα μέρη μέχρι στιγμής, είναι τα παρακάτω:
Router: TP-LINK Archer AX73 v2 (ήδη αγορασμένο)
Switch: TP-LINK TL-SG1016D v7 Unmanaged L2 Switch 16 Θύρες Gigabit (1Gbps)
Access Point: Ubiquiti UniFi U7 Pro Access Point Wi‑Fi 7
PoE+ Injector για το AP: Ubiquiti U-POE-AT PoE Injector
Πρίζες δικτύου: 6 x Schneider Electric Asfora Διπλή Πρίζα Δικτύου RJ45 Cat6
Έχεις να προτείνεις κάποιο cat6 καλώδιο καλής ποιότητας για να περάσω εντός του τοίχου (Solid χαλκός) γιατί χάθηκα λίγο που το έψαξα και εννοείται οποιαδήποτε άλλη προσθήκη/ιδέα είμαι ανοικτός.
Αν το κάθε κομμάτι καλώδιο δεν είναι πάνω από 30 μέτρα με το CAT6 το απλό είσαι οκ, μην αγοράσεις ακριβότερο, τσάμπα θα πετάξεις λεφτά. Έχω 10GbE δίκτυο και παίζει άψογα με CAT5e σε 10 μέτρα απόσταση
Τέλεια. Είναι μικρό το διαμέρισμα και η καμπίνα θα μπει κεντρικά οπότε σίγουρα κάτω απο 30 μέτρα. Σε ευχαριστώ πολύ!