Αξίζει το κινητό εν έτη 2021; Στην αντίστοιχη τιμή μπορώ να βρω κάτι καλύτερο; Ένα καλό alternative;
See in detail the terms of use for the Product Questions
Αξίζει το κινητό εν έτη 2021; Στην αντίστοιχη τιμή μπορώ να βρω κάτι καλύτερο; Ένα καλό alternative;
3 Replies
Μπαταρία είναι 7-8 ώρες. Κάμερες δεν υπάρχουν καλύτερες. Έχω περάσει από iphone 11 και πολλά αλλα. Αυτό το κινητό είναι νούμερο 1. Άστο επεξεργαστή. Σε αυτά τα χρήματα δεν βρεις καλύτερο και στα 1000€
Κατω απο 700 που εχει ισως και το αξιζει,το λεω γιατι δεν εχει και τον καλυτερο επεξεργαστη εκαναν ενα φαουλ και δεν εβαλαν τον τοπ..στα υπολοιπα λογισμικο και ειδικα σε καμερα σκοτωνει..ειναι αναλογα τι ζητας απο μια συσκευη...αν θες τιποτα γρηγορη φορτιση και μεγαλη μπαταρια αυτη η συσκευη δεν σου κανει...
3 Comments
To 4a 5g εδω και 2-3 μηνες ειναι στην ιδια τιμη δεν εχει πεσει καθολου,το θεωρω ακριβω,δες για το OP 8t ειναι λιγο πιο ακριβω αλλα με πολυ καλυτερα χαρακτηρηστικα απο τα Pixel,θες επεξεργαστη,πολυ γρηγορη φορτιση,καλυτερη μπαταρια,στερεωφωνικα ηχεια, 120Hz οθονη...εκτος απο αδιαβροχοποιησει που δεν εχει,αλλα και την καμερα των Pixel,απο λογισμικο ομως ειναι στα ιδια επιπεδα στοκ android..γνωμη μου μετα τα Pixel 3 δεν προσφερει κατι το ιδιαιτερο απλα εχει παραμεινει στα ιδια και ζυταει περισσοτερα χρηματα,,
Ολα αυτα η γνωμη μου ειναι, αν σαρεσουν τα Pixel παιρνεις εννοειται !!