Ήθελα να σας ρωτήσω σχετικα με το tp-link deco x20. Θα ήθελα να εχω σημα wifi ίντερνετ από το κάτω διαμέρισμα. Αυτήν την στιγμή μπορώ και πιάνω από το κάτω ξεχωριστό διαμέρισμα στην συχνοτητα 2,5Ghz (μέχρι 50 mgbps) αλλά όχι στην συχνότητα 5Ghz (100αρα ταχύτητα) καθώς παρεμβάλλεται ο ενδιάμεσος τοίχος και εξασθενεί το 5Ghz σήμα σε σημείο να μην το εντοπίζει καθόλου το κινητό μου τηλέφωνο ακόμα και αν είμαι στο ακριβώς από πάνω σημείο από το δωμάτιο που έχει τοποθετηθεί το ρούτερ. Ήθελα να ρωτήσω αν με το tp-link deco x20 2-pack, σε πρώτη φάση αν τοποθετήσω το ένα μέρος στο ρούτερ του κάτω διαμερίσματος και το δεύτερο στο πάνω διαμέρισμα θα εντοπίζω την 100 άρα στο πάνω διαμέρισμα και αν θα έχω ικανοποιητικό σήμα με την συχνότητα των 5Ghz δηλαδή πάνω από 50 Ghz; Να επισημάνω ότι το ρούτερ στην συχνότητα των 5Ghz μου φέρνει περίπου 90 mbps ταχύτητα στο κάτω διαμέρισμα και ότι την συχνότητα των 2.4 Ghz την εντοπίζω και με καλό σήμα από το κάτω διαμέρισμα χωρίς κάποιο repeater αλλά επειδή αυτή η συχνότητα δεν πάει πάνω από 50 mbps θα ήθελα να έχω μεγαλύτερη ταχύτητα.