Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Paylos_Dros

Καλησπέρα. Θέλω να ρωτήσω πως καθαρίζετε το εσωτερικό της φριτέζας. Εννοώ το σημείο που φαίνεται εσωτερικά όταν αφαιρείτε τον κάδο.

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

mpan

Καλό είναι να το καθαρίζεις τακτικά. Διαφορετικά επηρεάζεται και η λειτουργία της συσκευής. Εκεί είναι η αντίσταση και ο ανεμιστήρας. Αν η κατάσταση είναι απελπιστική, χρησιμοποίησε σαπούνι υγρό για πιάτα με λίγες σταγόνες ξύδι, αλλά θέλει άμεσα ξέβγαλμα.

2 Σχόλια

Paylos_Dros

Πιστεύεις ότι βγαίνουν με ένα σπρέι για τα λίπη;θα το δοκιμάσω μακάρι να γίνει

mpan

Καλό είναι να το καθαρίζεις τακτικά. Αν δεν Διαφορετικά επηρεάζεται και η λειτουργία της συσκευής. Εκεί είναι η αντίσταση και ο ανεμιστήρας.

Όνομα χρήστη
karlosamos

Αφού κρυώσει ο κάδος από την χρήση του, με ένα σφουγγάρι τον πλένεις. Αν έχει λύπη από την χρήση (π.χ. ψήσιμο μπριζόλας) εγώ ρίχνω λίγο ζεστό νερό και απορρυπαντικό πιάτων το αφήνω 5 λεπτά, να μαλακώσουν τα λύπη, και πάλι με ένα σφουγγάρι το σαπουνίζω.
Προσοχή όχι σύρμα πιάτων, όχι νερό όταν είναι ζεστός ο κάδος. Κάνει ζημιά στην αντικολλητική επίστρωση.

2 Σχόλια

Paylos_Dros

Ευχαριστώ πολύ για όσα γράψατε. Δεν εννοώ τον κάδο αλλά αυτό όλο που βλέπουμε όταν αφαιρούμε τον κάδο.

karlosamos

Με ένα βρεγμενο vetex καθαρίζεις το εσωτερικό και περιμετρικά από την ηλεκτρική αντίσταση. Μετά με μια πετσέτα παίρνεις την υγρασία. Αφήνεις να στεγνώσει λίγο και βάζει μετά το καλάθι. Εγώ την ηλεκτρική αντίσταση δεν την καθαρίζω.

Όνομα χρήστη