Καλησπέρα. Θέλω να ρωτήσω πως καθαρίζετε το εσωτερικό της φριτέζας. Εννοώ το σημείο που φαίνεται εσωτερικά όταν αφαιρείτε τον κάδο.
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Καλησπέρα. Θέλω να ρωτήσω πως καθαρίζετε το εσωτερικό της φριτέζας. Εννοώ το σημείο που φαίνεται εσωτερικά όταν αφαιρείτε τον κάδο.
2 Απαντήσεις
Καλό είναι να το καθαρίζεις τακτικά. Διαφορετικά επηρεάζεται και η λειτουργία της συσκευής. Εκεί είναι η αντίσταση και ο ανεμιστήρας. Αν η κατάσταση είναι απελπιστική, χρησιμοποίησε σαπούνι υγρό για πιάτα με λίγες σταγόνες ξύδι, αλλά θέλει άμεσα ξέβγαλμα.
Αφού κρυώσει ο κάδος από την χρήση του, με ένα σφουγγάρι τον πλένεις. Αν έχει λύπη από την χρήση (π.χ. ψήσιμο μπριζόλας) εγώ ρίχνω λίγο ζεστό νερό και απορρυπαντικό πιάτων το αφήνω 5 λεπτά, να μαλακώσουν τα λύπη, και πάλι με ένα σφουγγάρι το σαπουνίζω.
Προσοχή όχι σύρμα πιάτων, όχι νερό όταν είναι ζεστός ο κάδος. Κάνει ζημιά στην αντικολλητική επίστρωση.
2 Σχόλια
Ευχαριστώ πολύ για όσα γράψατε. Δεν εννοώ τον κάδο αλλά αυτό όλο που βλέπουμε όταν αφαιρούμε τον κάδο.
2 Σχόλια
Πιστεύεις ότι βγαίνουν με ένα σπρέι για τα λίπη;θα το δοκιμάσω μακάρι να γίνει
Καλό είναι να το καθαρίζεις τακτικά. Αν δεν Διαφορετικά επηρεάζεται και η λειτουργία της συσκευής. Εκεί είναι η αντίσταση και ο ανεμιστήρας.