Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Sofia_Pachkova

Θέλω να κάνω μερικές ρωτήσεις, ελπίζω κάποιος να απάντηση. Πρώτον σκοπεύω να πάρω καινούριο κινητό το καλοκαίρι και αποφάσισα να πάρω το 12 με 128gb. Αξίζει τα λεφτά αυτό το κινητό? Η μπαταρία αν δεν το χρησιμοποιώ το κινητό πολύ, για παράδειγμα σκεφτόμουν να το χρησιμοποιώ μόνο όταν είμαι έξω και όταν είμαι στο σπίτι το παλιό μου έτσι με αυτό το τρόπο η μπαταρία θα κρατήσει και δεν θα χρειαστεί αλλαγή σε 1 χρόνο , δεύτερον εγώ βγάζω πολλές φωτογραφίες και έχω υπερβολικές εφαρμογές αυτός ο χώρος είναι καλός? Και τελευταίο διάβασα σε κάποιες ερωτήσεις ότι αυτό το κινητό θα κάνει ενημέρωσης έως το 2025 η 2026 τι σημαίνει αυτό γιατί δεν ξέρω από αυτά έως τώρα έχω android και δεν ξέρω πως λειτουργούν τα iphone
* είδα σε ένα βίντεο που έλεγε ότι θα ήταν καλό για να μην χαλάσει η μπαταρία να μην το αφήνω να κατεβαίνει η μπαταρία κάτω από 30 και να μην το φορτίζω μέχρι 100 της 100 γιατί είπε ότι δεν είναι καλό και να το φορτίζω μέχρι 90 είναι αλήθεια ή όχι

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

jophiel

Αν το πάρεις refurbished αξίζει, αφού σε καλή κατάσταση κοστίζει περίπου 420€.

https://www.skroutz.gr/c/5067/refurbished-kinhta-thlefwna/f/1589089_1595904/128GB-iPhone-12.html?availability_enum=10&o=iphone+12+refurbished&order_by=pricevat&order_dir=asc

Για καινούριο δεν θα το πρότεινα. Το αν σε φτάνει ο χώρος το ξέρεις εσύ καλύτερα από τον καθένα. Στο προηγούμενο κινητό σου πόσο χώρο χρησιμοποιούσες; Δες το και κρίνε αν σε φτάνει. οι ενημερώσεις σε ένα κινητό αυξάνουν την ασφάλεια και προσθέτούν νέες δυνατότητες. Η Apple δίνει, συνήθως, 5-6 χρόνια από την ημερομηνία πρώτης κυλοφορίας, στα κινητά της. Μετά και όσο περνάει ο καιρός η συσκευή δεν λαμβάνει αναβαθμίσεις ασφαλεία και λειτουργικού και αρχίσζει να γίνεται πιο αναξιόπιστη για καθημερινή χρήση. Αυτό ισχύει και για το Android φυσικά.

Η ιδανική φόρτιση για τη μπαταρία είναι να το φορτίζεις από το 40-80%. Επειδή όμως είμαστε άνθρωποι και έχουμε και ζωή θα πρότεινα από το 20-80%. με αυτό τον τρόπο η μπαταρία φθείρεται εξαιρετικά αρ΄γα. Για να σου δώσω ένα παράδειγμα, το iphone 13 της συζύγου μου αγοράστηκε 14/01/2023 με φόρτιση από 20-80% σήμερα έχει ακόμη 100% μπαταρία. Να πω, βέβαια, ότι κάνει χαλαρή χρήση της συσκευής πχ internet, social, camera κτλ.

Όνομα χρήστη
GIORGOS_KAPIRIS86

Σαν κινητό είναι πολύ καλό. Επίσης τα 128gb δεν είναι αρκετά. Τα 256gb είναι αρκετά αλλα αν δεν σ φτάσουν υπάρχει και το iCloud. Ενημερώσεις ασφαλείας θα παίρνει για παραπάνω χρονιά. Μέχρι το 25-26 θα παίρνει απλά τα τελευταία iOS. Η μπαταρία είναι κάτι αναλώσιμο. Όπως και να χει κάποτε θα την αλλάξεις. Είναι χαζό να χεις ένα κινητό και ένα άλλο για το σπίτι για να μην χαλάσει η μπαταρία. Παρτο και πιες του το αίμα να το ευχαριστηθείς. Όσο αγοράς την φόρτιση μέχρι 90% δεν υπάρχει επίσημη απάντηση.

Όνομα χρήστη