Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Dimitris_Dimitris66

Είμαι χρόνια χρήστης Android (τώρα έχω το Samsung Galaxy A50), αξίζει την αναβάθμιση?Είναι δύσκολη η μετάβαση γενικά από Android σε iOS? Το τηλέφωνο έχει και μόνο 2 κάμερες για μοντέλο του 2021 και είναι λίγο περίεργο νομίζω και η ram δε φαίνεται και οτι καλύτερο 4 GB! Και ας πιο πολύ θέλω να ρωτήσω για τη μπαταρία αν αντέχει αρκετά, η αν το 13 είναι αυτο που αξιζει σε αυτον τον τομέα!

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Όνομα χρήστη
jophiel

Κανένα τηλέφωνο και κανένα λειτουργικό δεν είναι τέλειο. Όλα έχουν τα θετικά και τα αρνητικά τους. Το iOS είναι σταθερό, γρήγορο και ασφαλές, αλλά δεν έχει την παραμετροποίησητου Android. Σαν λειτουργικό είναι εύκολο στη χρήση, αλλά πολλά πράγματα γίνονται διαφορετικά σε σχέση με το Android. Ένα αρνητικό, που μου έρχεται γρήγορα στο μυαλό, είναι το πόσο δύσκολο είναι να κάνεις ένα mp3, που έχεις αποθηκευμένο στο κινητό, ήχο κλήσης...

Το πλήθος των καμερών δεν εξασφαλίζουν την ποιότητα των φωτογραφιών. Με τις 2 καμερες το κινητό βγάζει από τις καλύτερες φωτογραφίες και βίντεο που έχεις δει στη ζωή σου. Πραγματικά, δε νομίζω ότι θα βρεις εύκολα κινητό Android που να βγάζει κάτι καλύτερο.

Η διαχείρηση της RAM γίνεται με πολύ διαφορετικό τρόπο σε σχέση με το Android και πραγματικά τα 4GB είναι υπέραρκετά. Καμία εφαρμογή δεν κολλάει, ακόμα κι αν ανοίξεις άλλες 10 στο παρασκήνιο. Γενικά τίποτα δεν κολλάει, ότι κι αν κάνεις.

Η μπαταρία βγάζει άνετα μια μέρα βαριάς χρήσης. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Μη σε ξεγελάει το μέγεθος, είναι αρκετή. Το 13 είναι καλύτερο στον τομέα αυτό, αλλά η διαφορά δεν είναι πάρα πολύ μεγάλη. Αν σκέφτεσαι να πάρεις το 12 με την έκδοση των 128GB, τότε δώσε λίγα παραπάνω και πήγαινε στο 13 με την ίδια χωρητικότητα. Αν τα 64GB σου φτάνουν, τότε μπορείς να εξοικονομήσεις κάποια χρήματα παίρνοντας το 12.

Όνομα χρήστη