За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
varmatolou338

καλησπέρα επειδή έχω δει πάρα πολλά review και πάρα πολλά βιντεάκια κάποιες ερωτήσεις έχω να κάνω κατά πρώτον εάν υπάρχει στην συσκευασία μικρόφωνο, και κατά δεύτερον επειδή το θέλω για σπίτι και δεν το θέλω να το βάζω σε μεγάλη ένταση να προτιμήσω το 110 ή αυτό εδώ?? γιατί διάβασα ότι οι περισσότεροι δεν το βάζουν Πάνω απο 50% επίσης αν οι διαφορες του 110 σε σχέση με το 310 αξίζουν σε σχέση με τη χρηματική διαφορά τους?? το ηχείο το θέλω μόνο για μέσα στο σπιτι

Потребителско име

2 Отговора

varmatolou338

φίλε μου θέλω να σε ευχαριστήσω για το σχόλιο σου και να σου πω ότι το τελευταίο που είπες καλύτερα να έχω ήχο παρά να μου λείψει το έκανα πράξη πήγα και πήρα τελικά το 310 που με τιμή black friday το πήρα σε πάρα πολύ καλή τιμή και πραγματικά το ηχείο τα σπάει είναι φανταστικό καλά όταν έρχεται το μικρόφωνο το JBL εντάξει δίνεις πόνο

Потребителско име
kon_kard

Το κουτί μέσα δεν παρέχει μικρόφωνο. Πιστεύω είναι ανάλογα τις προτιμήσεις. Εμένα μου αρέσει η πολύ δυνατή μουσική και το βάζω τέρμα μέσα στο σπίτι. Στο 100‰ ο ήχος είναι πάρα πολύ δυνατός σε σημείο που κάποιες φορές είναι υπερβολικος. Αλλά για την διάφορα των 80 ευρώ θα επερνα το 310. Καλύτερα να σου περισσεψει ένταση πάρα να σου λείψει

Потребителско име