Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Dorafor

Σκέφτομαι να πάρω το Lumia 920. Η εφαρμογή navigation είναι καλή για Αθήνα και γενικότερα για Ελλάδα;
Ευχαριστώ

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

Dorafor

εγω παντως ορκιζομαι στο όνομα του TOM TOM για iphone. Με εχει βγαλει ασπροπροσωπο απειρες φορες. Απλα νομιζω οτι δεν υπαρχει για WP8

Όνομα χρήστη
donald

Για Ελλαδα κανενα GPS δεν ειναι καλο :) Κραταμε και τον παραδοσιακο χαρτη μαζι μας !. (εχω δοκιμασει/χρησιμοποιησει 3 gps και 4 1/2 κινητα (google maps, nokia maps, mireo maps με χαρτες και teleatlas και navigon, apple maps)
Mε ολα ΜΑ ΜΕ ΟΛΑ εκτος Αθηνων ειχα προβλημα και θα ειχα σοβαροτερο αν δεν ζητουσα βοηθεια απο ντοπιους.
Το Online search Νομιζω ψαχνει σημεια ενδιαφεροντος κτλ. Οι χαρτες ειναι offline.

Όνομα χρήστη
ynns

Δεν μπορώ να σου πω για Ελλάδα γενικά αλλά για Αθήνα μου έχει βρει όλους τους προορισμούς που έχω βάλει (ακόμη και 1-2 στενά 1-2 φορές).
Ανησύχησα λίγο όταν είδα ότι έχει online και offline search mode αλλά δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα.
Δεν ξέρω αν μπορώ να βοηθήσω περισσότερο γαιτί οι ανάγκες μου είναι απλές, οπότε δεν έχω ζητήσει κάτι πολύπλοκο από την εφαρμογή. Εχω δει ότι δέχεται να ζητήσεις ενδιάμεσο σταθμό αλλά δεν το έχω χρησιμποιήσει.
Το μόνο που θα ήθελα (ίσως να υπάρχει αλλά δεν το βρήκα) είναι αποφυγή δακτυλίου, αλλά και συσκευές GPS που έχω δοκιμάσει δεν το είχαν.
Αυτό που μου αρέσει περισσότερο απ' όλα πάντως είναι ότι ο χάρτης του GPS και του Maps έιναι ό ίδιος χάρτης. Οχι μόνο γλυτώνεις χώρο στη συσκευή αλλά και οτι favourite βάλεις στον ένα το βρίσκεις στο άλλο. Οταν (αν) η Nokia κάνει και κάτι για να έχουμε πρόσβαση στα favorites μας μέσω του PC στο cloud δεν θα θέλω τίποτε άλλο!

Όνομα χρήστη