Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
Vaktirios

Έχει κάποιος από εσάς πρόβλημα με την ματαρία του Lumia 920; Το κινητό ξεφορτίζει απίστευτα γρήγορα. Το φορτίζω όλο το βράδι, βγάζω το φορτιστή το πρωι και η μπαταρία από 100% πέφτει στο 70% σε 2 λεπτά. Έχω απενεργόποιήσει ότι μπορώ από background tasks, location, tap+send κλπ κλπ. Κάποιος που να μπορεί να βοηθήσει με καμιά ιδέα ρε παιδια;
Ευχαριστώ

Benutzername

3 Antworten

Vaktirios

Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις παιδιά.
Βασικά έκανα ένα reboot πριν από λίγο και η μπαταρία του επανήλθε σε φυσιολογικά επίπεδα. Θα δοκιμάσω να κάνω και καμία πλήρη αποφόρτηση του κινητού πριν το φορτίσω. Άκουσα ότι βοηθάει.

Ευχαριστώ και πάλι

Benutzername
panagiotis.giann

Συμφωνώ με τον φίλο πιο πάνω. Αν μπεις στο site της nokia θα βρεις οδηγίες για να διαρκεί περισσότερο η μπαταρία σου -πράγμα που έκανα και εγώ και είδα τεράστια διαφορά-. Μην πιστεύεις σε κάτι λόγια του τύπου "τα samsung galaxy s3 και s4 , και τα iphone διαρκούν περισσότερο γιατί είναι λόγια του αέρα ( συμφοιτητές μου έχουν τα προαναφερθέντα κινητά και μόνο το galaxy s4 διαρκεί κάπως καλύτερα με πολύ μικρή διαφορά. Ακόμη φόρτιζε το από τον φορτιστή όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω!!!!!

Benutzername
wagner-alex

Το έχω εδώ και 6 μηνες περιπου και στην αρχη ειχα παρόμοια προβληματάκια βέβαια τώρα ολα ειναι μια χαρα..
μην πολυ κοιτας τα % αλλα κοιτα ποσο σου κραταει...
Μην το φορτιζεις απο usb laptop ή pc αλλα απο το φορτιστη του.
Αν το πας στη ΝΟΚΙΑ θα στο κρατησουν ενα μηνα, οποτε κοιτα μηπως φτιαξει σιγα σιγα απο μονο του οπως εγινε με το δικο μου..
good luck

Benutzername