Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
arabian

Θέλω να ρώτησω κάποια πράγματα σχετικά με το 920 γιατί ενδιαφέρομαι άμεσα να το αγοράσω.

1)Εχει ραδιόφωνο?
2)Αλλάζει καπάκια με χρώματα
3)Εφαρμογη instagram υπάρχει στο windows market?
4)H ποιότητα ήχου οταν ακούς μουσική με ακουστικά είναι καλή?

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

ynns

Ραδιόφωνο ναι με το GDR2 update που είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα εδώ και καιρό.
Instagram client υπάρχει το 6tag με συχνότατες ανανεώσεις και εξαιρετικές κριτικές (δεν χρησιμοποιώ Instagram προσωπικά).
Καπάκια δεν αλλάζει αλλά του έχω μια πολύ λεπτή σκληρή θήκη που το καλύπτει πλήρως χωρίς να του προσθέτει πολύ σε όγκο. Εγώ διάλεξα διαφανή, γιατί έχω το κόκκινο, αλλά αν είχα άσπρο ή μαύρο θα έπaιρνα την ίδια σε κόκκινο που σχεδόν το μετατρέπει σε κόκκινο.
Η ποιότητα ήχου στα ακουστικά είναι πάρα πολύ καλή και η Nokia δίνει δικό της app για equalizer που σου επιτρεπει να κάνεις ότι ρυθμίσεις θες.

Όνομα χρήστη
Panosfs

Καπάκια, υπάρχουν κάποια στο εμπόριο σαν αυθεντικα σε όλα τα χρώματα του 920 που τα κουμπώνεις απο πάνω και είναι σαν να φοράει το δικό του.

Όνομα χρήστη
nickstamatis

Ραδιόφωνο ναι,
καπάκια δεν νομίζω
instagram: 6tag πολλοί θεωρούν πως είναι καλύτερη η εφαργογή από την αυθεντική
ποιότητα ήχου καλή

Δεν έχω το Lumia 920, οι κόρες μου χρησμοποιούν τα 520 και 620 αντίστοιχα αλλά για τα λεφτά του έχεις ένα εκπληκτικό τηλέφωνο με τέλεια κάμερα και software γι αυτήν, ένα λειτουργικό ταχύτατο και - αν και apple χρήστης από το 1988 - ιδιαίτερα χαριτωμένο και λειτουργικό.
Τα καπάκια δεν είναι τόσο σημαντικά.

Όνομα χρήστη