Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
kostashow

Ρε παιδιά εμένα όταν κόβεται το ρεύμα, το router του ΟΤΕ (speedport plus) κάνει κανονικά επανεκκίνηση παρα το ότι είναι κουμπωμένο στο ups. Τι συμβαίνει??

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

George_Alexandratos5642

Αν είναι (σχετικά) καινούργιο τότε βεβαιώσου ότι το router σου έχει κατανάλωση μέχρι 2A. Αν θυμάμαι καλά (δες manual) δε δίνει πάνω από 2A στην έξοδο 9/12V. Στο σύνολο δίνει 30W μαζί με τα USB (δες το στο manual, δεν είμαι σίγουρος).

Αν είναι παλιό (>12-24 μήνες) το πιο πιθανό είναι να έχει χαλάσει η μπαταρία. Βγάλε, την πρίζα και δες αν συνεχίζει να λειτουργεί το UPS. Ακόμα κι αν στην αρχή δείχνει ότι έχει μπαταρία (ενώ το router μπορεί να έχει σβήσει) βάλε ένα μικρό φορτίο (σε οποιαδήποτε έξοδο) και μετά από 5-10 λεπτά θα δεις την μπαταρία άδεια. Αν ισχύει κάτι τέτοιο τότε θέλει μπαταρία (=καινούργιο UPS).

Η μπαταρία που έχει μέσα είναι 8800mAh στα 3.6V. Αυτό αντιστοιχεί σε 30Wh περίπου. Ένα router με 12/2Α τροφοδοσία (αυτό είναι max κατανάλωση, όχι σταθερή) θα πρέπει να κρατάει τουλάχιστον 2 ώρες.

1 Σχόλιο

kostashow

Τελικά γίνεται το εξής. Πέφτει το ρεύμα στη γειτονιά, όχι μόνο σπίτι μου. Το οποίο σημαίνει ότι χάνει ρεύμα και το καφαο στο οποίο συνδεόμαστε οπότε το ups είναι σε περίπτωση απώλειας ρεύματος περιοχής, άχρηστο!

Όνομα χρήστη