La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
Olga_Eythymiadou1868

Μπορείτε παρακαλώ να μου πείτε πόσο διαρκεί η μπαταρία;;; ευχαριστω πολύ εκ των προτέρων

Nume de utilizator

1 Răspuns

Thimosofos

Καλησπέρα.Στην δική μου περίπτωση που είχα συνδεδεμένο ένα modem/router,γύρω στις 5+ ώρες.
Είναι βέβαια ανάλογα πόσο φορτισμένο είναι το ίδιο και τι θα συνδεθεί με αυτό.
Πάνω κάτω τα ίδια ισχύουν και για το λευκό μοντέλο των 15 Watt.Απλά τα Watt αλλάζουν από λευκό σε μαύρο.

3 Comentarii

Olga_Eythymiadou1868

Θα μπορούσατε μήπως να μου πείτε ποια ειναι η διαφορά ανάμεσα στα 15 κ 30 Walt ;;;; γιατί δεν ξέρω ποια να πάρω από τα δύο ...Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι !!

Thimosofos

Καλησπέρα και πάλι Olga_Eythymiadou1868 Θα σας πρότεινα ασφαλώς το καινούργιο μαύρο μοντέλο των 30W που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό.Όσο περισσότερα τα Watt,τόσο πιο δυνατό και διεκπεραιωτικό στις εργασίες είναι ένα μηχάνημα.Τα Watt δηλαδή είναι η μονάδα μέτρησης της ισχύος.Το βασικό να ξέρετε είναι ότι τα 30W είναι καλύτερα στο συγκεκριμένο mini ups.
Αν αποφασίσετε τελικά να το αγοράσετε,προτείνω το παρακάτω κατάστημα.Είναι άλλωστε πιο φθηνό από όλα τα άλλα καταστήματα εδώ και όχι no name.Καλή συνέχεια.

https://www.germanos.gr/product/laptops-peripherals/computers-peripherals/power-strips/ups/mini-ups-lamtech-30w/?productId=20394384&fname=&fvalue=

Nume de utilizator