Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
tony_frog

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι ξέρετε αν από κάτω πρέπει να είναι έτσι; δεν έχει κάλυμμα από κάτω στον πάτο για να καλυπτεται.Γιατί τηλεφώνησα στην Πίτσος και τους το εξήγησα και μου είπαν μετά βεβαιότητας ότι έτσι είναι ο όμιλος όλος κατά εκατομμύρια χωρίς κάλυμμα όλα τα πλυντήρια από κάτω εν τω μεταξύ έχω ένα lg δεκαετίας και ένα πολύ παλιό siemens και από κάτω έχουν κάλυμμα! Έτσι δεν είναι εκτεθειμένο η πλακέτα και οι φισες σε υγρασίες; Δε ξέρω υπάρχει κάποιος να μου το επιβεβαιώσει με το ίδιο πλυντήριο η της ίδιας μάρκας;

Benutzername

3 Antworten

Ce_Cd

τα πλυντηρια συνηθως δεν εχουν καλυμα στον πατο για ευκολη επισκευη και οικονομια στο εργοστασιο. Οι πλακετες βρισκονται ψηλα και δεν εχουν θεμα με τα νερα ακομη και αν εχεις διαρροη απο καπου. Μονο αμορτισερ και αντλια νερου ειναι χαμηλα. Τα δικα μου πλυντηρια δεν ειχαν πατο (bosch, Baucknecht, eumenia)

Benutzername
mataiotis

Εγώ την πάτησα επειδή ακριβώς αυτό που έχω έχει πάτο με αποτέλεσμα από μία διαρροή που δεν την κατάλαβα έγκαιρα καταστράφηκε η πλακέτα και πάω για καινούργιο πλυντήριο

Benutzername
NIKOS_PRITSOS

Η απορία σου έχει τεχνική απάντηση και αυτή είναι ότι θέλουν το κενό από κάτω σε περίπτωση διαρροής να φύγουν τα νερά από κει και δεύτερον πρέπει να φεύγει η θερμότητα που παράγεται από τη λειτουργία του πλυντηρίου και χρειάζεται να γίνεται απαγωγή της θερμότητας. Έχω το ίδιο και έτσι είναι. Επίσης και το προηγούμενο CANDY 9KG έτσι ήταν. Όσον αφορά την υγρασία μην αγχώνεσαι. Αν πιάσει υγρασία δε θα οφείλεται σε αυτό αλλά στην κατασκευή και την σωστή απομόνωση της πλακέτας από το υπόλοιπο σύστημα.

Benutzername