Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
antonis.litinas

Δεν καταλαβαινω πως ζυγίζει τα ρουχα,όσα και να βάλω δεν γράφει πόσα κιλά έβαλα.επισης ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείται για λευκά ρούχα?πήγα να το βάλω στο πρόγραμμα για βαμβακερά και Μ βγήκε 3 ώρες πλύσιμο.

Benutzername

1 Antwort

Aleksandra_Kostarelou

Έχει αισθητήρες που καταλαβαίνουν το βάρος. Επίσης όταν βάζεις ρούχα προτού κλείσεις την πόρτα δείχνει στην οθόνη προτεινόμενο φορτίο. Τα λευκά πλένονται στο πρόγραμμα για βαμβακερά απλά πατάς το κουμπί έξτρα γρήγορο και μειώνεται ο χρόνος στο μισό. Εγώ αυτό κάνω συνέχεια και διαρκεί μιάμιση ώρα.

5 Kommentare

antonis.litinas

Ευχαριστώ για την απάντηση.οτσν εννοείς καταλαβαίνουν το βάρος,σου βγάζει δλδ εσένα ότι πχ είναι 7 κιλά τα ρούχα που έβαλες τώρα μέσα?εγώ όσα και να βάλω μέσα δεν γράφει βάρος.

Aleksandra_Kostarelou

Ούτε σε μένα δεν γράφει πόσα κιλά ρούχα έχω βάλει. Απλά το πλυντήριο είναι προγραμματισμένο να ζυγίζει τα ρούχα. Δεν το λέει όμως πουθενά

manoscham1

Καλησπέρα, δηλαδή στο γρήγορο που έχει σσν προτεινόμενα κιλα 4kg εαν βάλω 8kg ρούχα δεν θα ξεκινήσει;

Emmanouil_Chamalakis

Το θέμα ηταν να μας προστάτευε εαν εβαζα παραπάνω απο το επιτρεπόμενο όριο. Δηλαδη να εβαζα 12 kg ρουχα και να μην ξεκινούσε ωστε να προστατέψει απο τυχόν ζημία

Benutzername