За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
gianmarakis

Mια ερώτηση μάλλον άσχετη. Αλλά αν έχουμε διακοπή και υπάρχει το ups θα συνεχίσω να έχω ίντερνετ;

Потребителско име

2 Отговора

michaelyogi

Στη συσκευασία παρέχονται ανταπτοράκια για διαφορετικά βύσματα μόντεμ ή μόνο ένα καλώδιο;

Потребителско име
Thimosofos

@gianmarakis Καλημέρα.Ναι για αυτό το λόγο άλλωστε έχει κατασκευαστεί.
Μόλις "πέσει" το ρεύμα, το modem-router θα τροφοδοτείται απο το ups, άρα θα συνεχίσουμε να έχουμε διαδίκτυο μέχρι σιγά σιγά να αδειάσει την μπαταρία του.
Διαρκεί αρκετά.Δεν μένουμε χωρίς σύνδεση δηλαδή.Μόλις επιστρέψει ξανα η ηλεκτροδότηση,θα αρχίσει να ξαναγεμίζει.
Το modem-router οταν ειναι συνδεδεμένο στο ups λειτουργεί αποκλειστικά μόνο "μέσα" απο αυτό και παράλληλα προστατεύετε απο διακυμάνσεις και αιχμές της τάσης.
Καλή συνέχεια εύχομαι.

2 Коментара

gianmarakis

Ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη ανταπόκριση.
Αλλά η λογική μου λέει ότι αν έχει πέσει το ρεύμα στο τετράγωνο και παραπέρα τότε το καφαου από το οποίο έρχεται το ίντερνετ δεν θα έχει ρεύμα και αυτό. Και άρα ούτε θα μπορεί να παράσχει ίντερνετ. Έχει λογική αυτό;

Thimosofos

Ναι καλή ερώτηση.Έχεις δίκιο.
Όταν είχε συμβεί παλαιότερα στην γειτονιά μου γενικό μπλακάουτ με αυτό το ups συνέχισα να είχα διαδίκτυο.Να ξέρεις γενικά ότι τα καλώδια του τηλεφώνου έχουν ελάχιστη τάση volt.

Μου είχε πει φίλος που είναι τεχνικός του ΟΤΕ και το έχει αναρτήσει και σε forum,ότι τα καφάο δέν έχουν ρεύμα, είναι απλά κουτιά διακλάδωσης. Ουσιαστικά έρχεται ένα ζεύγος καλωδίων απο το κοντινότερο κέντρο του ΟΤΕ,φτάνει στο καφάο και απο το καφάο μέχρι το σπίτι σου. Η τροφοδοσία έρχεται απο το κέντρο του ΟΤΕ.

Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος στο κέντρο του ΟΤΕ έχουν ολόκληρες συστοιχίες απο μπαταρίες,δηλαδή μεγάλα ups οπότε αν κοπεί το ρεύμα,τα τηλέφωνα αλλά και το internet συνεχίζουν και λειτουργούν.
Την απορία αυτή την είχα και εγώ πιο παλία.Πολύ σωστός.Ελπίζω να σε κάλυψα.Να είσαι καλά.

Потребителско име