La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
aris.papag

Μπορώ να το βάλω σε κανονικό διακόπτη (όχι dimmer) και να ελέγχω την φωτεινότητα μόνο από το app ενώ ο κανονικός διακόπτης απλά να αναβοσβήνει το φως ή απαιτεί και κανονικό διακόπτη dimmer?

Nume de utilizator

2 Răspunsuri

Nume de utilizator
Anonymous 90

Βάζεις ένα απλό μπουτόν των 3 ευρώ, αντί για τον διακόπτη και από πίσω τοποθετείς το dimmer.
Όταν πατάς στιγμιαία το μπουτόν τοπικά, αλλάζεις κατάσταση στο dimmer σε on ή off.
Όταν πατάς παρατεταμένα το μπουτόν ντιμάρει τοπικά από το μπουτόν το dimmer.

Οπότε δεν χρειάζεται και ντίμερ διακόπτης, αφού το dimmer είναι το shelly.

Φυσικά και το χειρίζεσαι και απομακρυσμένα η μέσω φωνητικών βοηθών.

6 Comentarii

aris.papag

Ευχαριστώ! Κατατοπιστικότατο. Follow up ερώτηση: Επειδή είναι διπλό το φως και ο διακόπτης, υπάρχει κάποιο αντίστοιχο διπλό dimmer?

Anonymous 90

Αυτή η τεχνολογία του διπλού φωτιστικού λέγεται κομιτατέρ.
Στην ουσία για να μπορούν να μειώνουν το φως σε δύο σκάλες έβαζαν διπλό διακόπτη και άναβαν τις λάμπες του φωτιστικού μισές μισές.
Από τη στιγμή που θα τοποθετηθεί ντίμερ αυτή η λειτουργία δεν χρειάζεται γιατί με face cut dimmer μπορείς να ρυθμίζεις την ένταση του φωτισμού σου όπου θες.
Είναι απλό λοιπόν.
Από την έξοδο του shelly dimmer θα δώσεις ταυτόχρονα και στα δύο καλώδια που πηγαίνουν προς τους λαμπτήρες του φωτιστικού.
Έτσι με ένα μπουτόν και ένα dimmer θα ανάβει στο σύνολο του το φωτιστικό από 0 έως 100%.

Project_2ld

Μήπως θέλει διπλό κι όχι απλό μπουτόν για τοπικό χειρισμό; Ένα για να ανεβάζεις ένταση κι ένα για να χαμηλώνεις; Αλλιώς πού θα ξέρει κάθε φορά με το μονό μπουτόν αν θέλεις αύξηση ή μείωση της φωτεινότητας;

Anonymous 90

Μπορεί και με τους δύο τρόπους.
Το επιλέγεις από το μενού. Εγώ το έχω με μονό μπουτόν που είναι καλύτερο γιατί δουλεύει και σε περιπτώσεις κυκλώματος aller Retour.

Project_2ld

Ευχαριστώ πολύ για απάντηση. Επόμενη ερώτηση: Κρατάω πατημένο το μονό μπουτόν και χαμηλώνω το φως στο 30%. Κάνω μια βόλτα και ξαναγυρνώ. Ξαναπατάω συνεχόμενα το μπουτόν. Θα αυξήσει ή θα μειώσει την ένταση; Κι αν εγώ θέλω να την αυξήσει, μήπως θα το πάει πρώτα στο 0 και μετά θα αρχίσει αύξηση; Δηλαδή θα πρέπει να κάνει όλον τον κύκλο; Για αυτό σκέφτομαι τα διπλά μπουτόν. Με τα διπλά μπουτόν δεν θα μπορώ να έχω Α/R?

Nume de utilizator