Μπορεί να συνδεθεί και με απλά ηχεία, όχι αυτοενισχυόμενα ? Αν ναι, προτείνετε κάποια ? Nektarios_Ninas 2024-03-18
Θέλει αυτοενισχυόμενα ηχεία. Αλλιώς χρειάζεσαι τελικό ενισχυτή για να βάλεις απλά ηχεία. Nikolas_Horianopoulos 2024-04-26
Στα χαρακτηριστικά του αναφέρει "Ενισχυτής Phono Equalizer". Αυτό δεν σημαίνει ότι έχει ενσωματωμένο ενισχυτή? Nektarios_Ninas 2024-05-19
Αν αφορά προενισχυτή και απαιτεί τελικά αυτοενισχυόμενα ηχεία σκέφτομαι της Edifier. Πόσα watt προτείνεις ? Nektarios_Ninas 2024-05-19
Αναλόγως τα τετραγωνικά του δωματίου. Θεωρώ ότι τα Edifier 1700 είναι εξαιρετικά με εξαιρετικές κριτικές . Nikolas_Horianopoulos 2024-05-24
https://www.skroutz.gr/s/24654894/Edifier-R1700BT-Aytoenischyomena-Icheia-2-Dromon-me-Bluetooth-66W-Zeygos-Mayro.html Nikolas_Horianopoulos 2024-05-24
Παρήγγειλα και παρέλαβα ήδη τα Edifier R1280T. Πικάπ και ηχεία προορίζονται για το δωμάτιο του γιου μου... Nektarios_Ninas 2024-05-28
Πολύ καλά ηχεία τα Edifier γενικώς. Για δωμάτιο τα watt που διάλεξες είναι υπερ αρκετά. Μια χαρά θα είσαι. Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις παραπάνω. Γράψε μου εντυπώσεις όταν τα σετάρεις Nikolas_Horianopoulos 2024-06-03
Για την ώρα αναμενω το πικαπ, αλλά ο μικρός έχει κατενθουσιαστεί ήδη μόνο και μόνο συνδέοντας το κινητό του με έξοδο ακουστικών... Nektarios_Ninas 2024-06-05
7 Comments
Στα χαρακτηριστικά του αναφέρει "Ενισχυτής Phono Equalizer". Αυτό δεν σημαίνει ότι έχει ενσωματωμένο ενισχυτή?
Αν αφορά προενισχυτή και απαιτεί τελικά αυτοενισχυόμενα ηχεία σκέφτομαι της Edifier. Πόσα watt προτείνεις ?
Αναλόγως τα τετραγωνικά του δωματίου. Θεωρώ ότι τα Edifier 1700 είναι εξαιρετικά με εξαιρετικές κριτικές .
https://www.skroutz.gr/s/24654894/Edifier-R1700BT-Aytoenischyomena-Icheia-2-Dromon-me-Bluetooth-66W-Zeygos-Mayro.html
Παρήγγειλα και παρέλαβα ήδη τα Edifier R1280T. Πικάπ και ηχεία προορίζονται για το δωμάτιο του γιου μου...
Πολύ καλά ηχεία τα Edifier γενικώς. Για δωμάτιο τα watt που διάλεξες είναι υπερ αρκετά. Μια χαρά θα είσαι. Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις παραπάνω. Γράψε μου εντυπώσεις όταν τα σετάρεις
Για την ώρα αναμενω το πικαπ, αλλά ο μικρός έχει κατενθουσιαστεί ήδη μόνο και μόνο συνδέοντας το κινητό του με έξοδο ακουστικών...