What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Er_miri_Minga

Οτι χειρότερο πήρα ποτέ μου στα 114€ πήγαν στα σκουπίδια, η OTE έχει καλύτερη επιμέλεια και download upload καμία βελτίωση, δεν το συνιστώ, μην ακούτε το καθε μ που γράφει οτι κάνει θαύματα

Username

3 Replies

zsotiris

Μπορείς να περάσεις το κινέζικο λογισμικό και απευθείας το ρουτερ θα έχει την 5πλασια εμβέλεια

Username
Chris Agapakis

Διάβασε προσεκτικά τις αξιολογήσεις και όχι στην ξεπετα φίλε μου ! Έχεις ευρωπαϊκή έκδοση δεν έχεις κινεζικη για αυτό έχεις χαμηλή εμβέλεια !

4 Comments

Er_miri_Minga

Έκλεισα το wifi 6 και 5g εντελώς το δουλεύω 2.4ghz και πιάνει καλύτερα επιμέλεια για ταχύτητα τα ίδια με το παλιό, ναι ευρωπαϊκό έχω αλλα το αγοράσα για ταχύτητα δεν διάβαζα μόνο εσάς στα σχόλια αλλα άλλους που λέγανε ότι εχει καλύτερη ταχύτητα, το οποίο μονο όταν συνδέεται στο wifi

Chris Agapakis

Όχι δεν σου ανεβάζει την ταχύτητα είναι Router ότι ταχύτητα έχει η γραμμή σου τόσο θα πιάνει και αυτό ! Το μόνο που κάνει καλύτερα πχ από της Cosmote είναι να μπορεί να σηκώσει πιο πολλές συσκευές και να μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα την ταχύτητα που του δίνει το modem του παρόχου σου (+ περισσότερη εμβέλεια τουλάχιστον στην κινεζική έκδοση) Ωστόσο το επιπλέον που κάνει το Router ειναι να βάζει κάποια "Firewalls" για πιο ασφαλή δικτύου ! Με τίποτα δεν αυξάνει την ταχύτητα αυτό ισχύει για όλα τα Router

zsotiris

Μπορείς να περάσεις το κινέζικο λογισμικό και απευθείας το ρουτερ θα έχει την 5πλασια εμβέλεια

Username
Dionisis_Mantzou

Μαλλον δεν προλαβες να διαβασεις και ουτε εχεις διαβασει την αξιολογηση μου. Διαβασε τη και πραξε αναλογα.

Username