Ενώ στην αρχή υπήρχε η δυνατότητα προσθήκης smart συσκευών, ξαφνικά για κάποιο λόγο δεν υπάρχει (μιλάμε για ώρες μετά την εγκατάσταση του router) και δίνονται μόνο οι επιλογές Add a new Mesh node, Add router και Connect WPS device. Ξέρει κανείς γιατί; Επίσης, @chrisagapakis, ευχαριστούμε για τον αναλυτικό οδηγό! Θα μπορούσες να προσθέσεις και τις ιδανικές ρυθμίσεις για το router (π.χ. ποια χώρα έχει νόημα να επιλέξεις στην εγκατάσταση του router, κλπ.);
4 Comments
Το έχεις συνδέσει με το Mi WiFi η το Mi Home το router? Εγω δεν μπορώ να το συνδέσω με κανενα απο τα 2 και να λειτουργεί σωστα
Το έχω συνδέσει και με το Mi Wifi και με το Mi Home Στο Mi Home απλά πρέπει να αλλάξω το region (server) σε China Mainland και λειτουργούν όλα , όσον αφορά το Mi Wifi δεν χρειάστηκε να πειράξω τίποτα απολύτως απλά συνδέθηκα και με πέταξε στο interface για την διαχείριση του Router.
Εμενα μου βγάζει το router offline ακομα και οταν βαζω china mainland. Εχεις την εφαρμογή απο το play store και οχι καποια αλλη custom ετσι; Μπορει και να φταιει το οτι εχω βαλει κινεζικο fw σε ευρωπαϊκή εκδοση
Λογικά αυτό φταίει , έχω την καθαρά κινεζικη έκδοση της εφαρμογής που είναι όλα στα κινέζικα. Την κατέβασα από το miwifi.com !