La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
bl4ckadder

Ενώ στην αρχή υπήρχε η δυνατότητα προσθήκης smart συσκευών, ξαφνικά για κάποιο λόγο δεν υπάρχει (μιλάμε για ώρες μετά την εγκατάσταση του router) και δίνονται μόνο οι επιλογές Add a new Mesh node, Add router και Connect WPS device. Ξέρει κανείς γιατί; Επίσης, @chrisagapakis, ευχαριστούμε για τον αναλυτικό οδηγό! Θα μπορούσες να προσθέσεις και τις ιδανικές ρυθμίσεις για το router (π.χ. ποια χώρα έχει νόημα να επιλέξεις στην εγκατάσταση του router, κλπ.);

Nume de utilizator

1 Răspuns

Chris Agapakis

Λοιπόν , εγώ έχω βάλει την χώρα στο China Mainland και στις ρυθμίσεις Ώρας έχω βάλει Athens. Έχω όμως κινεζική έκδοση για αυτό έχω αυτές τις ρυθμίσεις ! Όσον αφορά τις Smart συσκευές στην έκδοση που έχω εγώ με το καινούργιο λογισμικό που αναβάθμισα πριν ένα μήνα λειτουργούν όλα κανονικά και μπορώ να προσθέσω μέσω το Mi Home. Ωστόσο αυτό που παρατήρησα είναι πως μόνο συσκευές κινέζικες όχι global που βγάζει η Xiaomi μπορούν να προστεθούν με το AIOT. Τέλος παρατήρησα ότι το easy connect δεν λειτουργεί η τουλάχιστον δεν έχω βρει πως λειτουργεί ! Δηλαδή έχω μια κάμερα πως την κάνω easy connect (πάνω στο κουτί της κάμερας έχει το easy connect symbol) αλλά δεν έχω ιδέα πως αυτά συνδέονται ! Θα ψάξω περισσότερο και θα σας ενημερώσω άμεσα εάν βρω κάτι.
Όσον αφορά για της ρυθμίσεις έχω απενεργοποιημένο το QOS έχω βάλει στην μπάντα των 5 Ghz 20/40/80/160 mhz , Wall Penetration , WPA3(SAE)-WPA2 (Hybrid Protection)
Στην μπάντα των 2 Ghz έχω βάλει 20/40 mhz Wall Penetration WPA2 Wifi Compability : OFF
MU MIMO : ON AiOT : OFF Easy Connect : OFF

Internet Settings DHCP DNS : MANUALLY (1.1.1.1 1.0.0.1)
WAN PORT :1000M
IPV6 : OFF
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΚΔΟΣΗ ROUTER :v1.1.12

Αυτές είναι οι ρυθμίσεις που έχω κάνει Ωστόσο στις Mesh ρυθμίσεις δεν έχω αλλάξει τίποτα απλά τα συνδεσα μεταξύ τους και τέλος ! Δεν πείραξα κάτι όλα μπήκαν αυτόματα

4 Comentarii

Dionisis_Mantzou

Το έχεις συνδέσει με το Mi WiFi η το Mi Home το router? Εγω δεν μπορώ να το συνδέσω με κανενα απο τα 2 και να λειτουργεί σωστα

Chris Agapakis

Το έχω συνδέσει και με το Mi Wifi και με το Mi Home Στο Mi Home απλά πρέπει να αλλάξω το region (server) σε China Mainland και λειτουργούν όλα , όσον αφορά το Mi Wifi δεν χρειάστηκε να πειράξω τίποτα απολύτως απλά συνδέθηκα και με πέταξε στο interface για την διαχείριση του Router.

Dionisis_Mantzou

Εμενα μου βγάζει το router offline ακομα και οταν βαζω china mainland. Εχεις την εφαρμογή απο το play store και οχι καποια αλλη custom ετσι; Μπορει και να φταιει το οτι εχω βαλει κινεζικο fw σε ευρωπαϊκή εκδοση

Chris Agapakis

Λογικά αυτό φταίει , έχω την καθαρά κινεζικη έκδοση της εφαρμογής που είναι όλα στα κινέζικα. Την κατέβασα από το miwifi.com !

Nume de utilizator