Αν το κρατάς με το χέρι κάτω από το πορταφίλτερ και το αναποδογυρίσεις μαζι με το πορταφίλτερ ο καφές θα μπει μεσα ή θα χυθεί και λίγος απ έξω; Ο καφες που θα μπει στο πορταφίλτερ θα κατανεμηθεί κάπως ομοιόμορφα ή θα θελει έξτρα δουλειά πριν να μπει ο κατανεμητής;
3 Σχόλια
Ναι για 58ρι μιλάω. Έκανα μία δοκιμή με πλαστική πρόχειρη κατασκευή και μου κάνει ρωγμες στον καφέ. Αλλά αυτο είναι μεταλικό και mota. Εσένα σου κάνει ρωγμές; Σ' ευχαριστώ για την απάντηση.
Όχι δεν μου κάνει και πιθανότατα παίζει ρόλο και ο καφές (ποιότητα, πως έχει αλεστεί, κτλ). Ιδανικά χρειάζεσαι και ένα leveler αν θες να είσαι τελείως σίγουρος για το αποτέλεσμα, αλλά αυτό τη δουλειά του την κάνει σωστά. Αν δεις, υπάρχει και ένα σχόλιο που κάποιος άλλος λέει ότι είναι λίγο μικρότερο και δεν εφαρμόζει σωστά, αλλά στην πραγματικότητα έχει ένα δακτύλιο κοντά στο στόμιο του (όπως φαίνεται και στη φωτο) που το συγκρατεί και κρατάει όση απόσταση χρειάζεται από τον καφέ. Το υλικό του πάντως δεν έχει σχέση με άλλα που θα βρεις, είναι πολύ καλό. Ελπίζω να βοήθησα!
Βοήθησες πάρα πολύ και σ ευχαριστώ. Leveler έχω. Απλά θελω όλα να είναι σωστά ώστε να ξέρω ότι αν δεν μου αρέσει ο καφές φταίει ο καφές. Σ ευχαριστώ και πάλι.