Βούτυρο Καριτέ Εξευγενισμένο - Shea Butter Refined (Vitellaria Paradoxa)

INCI: Butyrospermum Parkii Butter

Χρήση ως: Συστατικό σε καλλυντικά & τρόφιμα

Χώρα προέλευσης: Γαλλία

  • Συνδύασέ το με αιθέρια...

Βούτυρο Καριτέ Εξευγενισμένο - Shea Butter Refined (Vitellaria Paradoxa)

INCI: Butyrospermum Parkii Butter

Χρήση ως: Συστατικό σε καλλυντικά & τρόφιμα

Χώρα προέλευσης: Γαλλία

  • Συνδύασέ το με αιθέρια έλαια της επιλογής σου ώστε να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.
  • Αποθηκεύστε σε ξηρό και δροσερό μέρος.
  • Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

*Εξευγενισμένο: Το «...

Δες όλη την περιγραφή Δες όλη την περιγραφή
8 40 €
Παράδοση έως Δευ, 09 Νοε
2,50 € σε Skroutz Point
ή   3,50 €   μεταφορικά
Από NostosPure 5,0 (60)
Κατερίνη, Πιερίας
Δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα
1 τεμάχιο
Δες Φαρμακευτικά στη σελίδα του NostosPure

Περιγραφή

Περιγραφή

Βούτυρο Καριτέ Εξευγενισμένο - Shea Butter Refined (Vitellaria Paradoxa)

INCI: Butyrospermum Parkii Butter

Χρήση ως: Συστατικό σε καλλυντικά & τρόφιμα

Χώρα προέλευσης: Γαλλία

  • Συνδύασέ το με αιθέρια έλαια της επιλογής σου ώστε να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.
  • Αποθηκεύστε σε ξηρό και δροσερό μέρος.
  • Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

*Εξευγενισμένο: Το «εξευγενισμένο» είναι η μετάφραση του ραφιναρισμένου.

Κατασκευαστής

Δες όλη την περιγραφή

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Είδος
Βούτυρο Καριτέ
Υφή
Κρέμα

Ποσότητα

Βάρος
500 gr

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Δες όλα τα χαρακτηριστικά

Αξιολογήσεις (3)

Αξιολογήσεις

  1. 3
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
Ερωτήσεις

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

32 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν

Περιγραφή & Χαρακτηριστικά

Βούτυρο Καριτέ Εξευγενισμένο - Shea Butter Refined (Vitellaria Paradoxa)

INCI: Butyrospermum Parkii Butter

Χρήση ως: Συστατικό σε καλλυντικά & τρόφιμα

Χώρα προέλευσης: Γαλλία

  • Συνδύασέ το με αιθέρια έλαια της επιλογής σου ώστε να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.
  • Αποθηκεύστε σε ξηρό και δροσερό μέρος.
  • Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

*Εξευγενισμένο: Το «εξευγενισμένο» είναι η μετάφραση του ραφιναρισμένου.

Κατασκευαστής

Γενικά

Είδος
Βούτυρο Καριτέ
Υφή
Κρέμα

Ποσότητα

Βάρος
500 gr

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις (3)

  1. 3
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
8,40 €
2,50 € σε Skroutz Point
ή   3,50 €   μεταφορικά